in ,

Peraduan Tayangan Premiere Filem EVEREST 3D

Salam semua pembaca Budiey.com yang budiman,

Untuk acara Premiere With Budiey kali ini, Budiey mahu tampilkan kepada anda semua sebuah filem aksi pengembaraan berdasarkan kisah benar yang ditunggu-tunggu berjudul EVEREST di mana anda dapat menjadi penonton pertama menontonnya sebelum ianya dibawa ke pawagam. Paling best dan seronok apabila anda yang hadir dapat menonton filem ini dalam visual 3D.

Jika masih tertanya-tanya tentang filem ini, apa kata anda semua menonton trailer EVEREST yang telah diriliskan di dada Youtube saluran United International Pictures Malaysia.

Kepada yang tak berkesempatan menonton di tayangan premiere, apa kata korang nantikan sahaja filem ini yang akan berada di pawagam mulai 24 September 2015.

Untuk kalian yang menyukai filem aksi suspen yang mengujakan ini pastinya filem ini sesuai untuk kalian semua.

Everest Ticket

Sinopsis EVEREST:

Sebuah filem pengembaraan pendaki di Gunung Everest diambil dari kisah benar yang berlaku pada tahun 1996. Pendakian mereka sangat mencabar di mana mereka menghadapi ribut salji dan terpaksa melalui pelbagai halangan. Ini menjadikan beberapa orang pendaki gagal untuk meneruskan pendakian mereka.

Walaupun terpaksa melalui ais salhi yang sangat sejuk, melalui jurang yang mengerikan dan menaiki puncak yang merbahaya dengan oksigen yang semakin berkurangan. Ikuti kisah selanjutnya dalam filem ini yang dilakonkan oleh Jake Gyllenhaal, Keira Knightley, Josh Brolin, Jason Clarke, John Hawkes, Sam Worthington, dan Clive Standen. dan Baltasar Kormákur sebagai sutadara filem tersebut.

Peraduan Tayangan Premiere Filem EVEREST

Sensasi Selebriti ingin menghadiahkan 131 keping tiket untuk Budieyators / pembaca yang boleh menghadirkan diri di tayangan premiere yang cukup eksklusif ini. Acara ini akan diadakan pada:

Tarikh:

22 September 2015 (Hari Selasa)

Masa Pendaftaran:

8.00 malam

Tayangan Filem:

9.15 malam

Tempat:

TGV 1Utama, Bandar Utama

Anda ingin hadir? Senang sahaja. Anda hanya perlu menyertai peraduan ini dengan menjawab soalan mudah dan melengkapkan slogan dengan gaya yang paling kreatif.

Seorang pemenang akan mendapat 2 keping tiket untuk hadir di Tayangan Premiere EVEREST– Budiey.com di TGV 1 Utama. Senang je, cipta slogan, tweet & FB kemudian hantar emel. Itu je. Mudah kan?

Ingat hashtag ini: #PremiereWithBudiey

Apa yang korang perlu buat ialah:

1.  ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com dan ‘Follow’ Twitter & Instagram Budiey: @Budiey

Sila klik butang LIKE entri ini, Google + & share di Facebook milik anda, jika anda mahu menyertai Tayangan Premiere ini dan komenlah apa pendapat anda tentang filem ini di ruangan komen berdasarkan trailer kat atas ni. Sila cari butang LIKE, butang Google + (g+) dan butang share Facebook di bawah tajuk entri ini. Jangan lupa LIKE Facebook ini: www.facebook.com/uipmalaysia & www.facebook.com/budieydotcom

2. Sila cipta slogan kreatif anda dan hantar melalui emel bersama jawapan pada soalan di bawah. Selain itu, anda WAJIB juga Tweet slogan ini di Twitter.

Kepada yang ada Twitter, sila gunakan hashtag event ini iaitu #PremiereWithBudiey. Tweetkan slogan anda tidak lebih 140 huruf.

Slogan: @budiey Saya mahu hadir di #PremiereWithBudiey #EverestMy kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Jika anda tiada Twitter, boleh letak di Facebook. Tapi sebaik-baiknya di Twitter ya sebab senang Budiey nak reTweet dan baca.

3. Jawab soalan mudah ini:

1. Namakan dua pelakon yang membintangi filem EVEREST

2. Sila emelkan jawapan & slogan anda:

Slogan: Saya mahu hadir di Tayangan Premiere EVEREST – Sensasi Selebriti kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Sertakan juga maklumat peribadi:

Nama:

Twitter:

Alamat surat menyurat:

Email:

Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada:

301679647 9798145995 O | 4

dengan tajuk email: Peraduan Tayangan Premiere Filem EVEREST – Sensasi Selebriti 

Tarikh tutup peraduan:

21 September 2015

Pemenang akan dihubungi oleh Budiey melalui email & Twitter.

Peringatan: Sila tulis tajuk emel anda dengan betul ya. Kalau salah tajuk emel ni, nanti Budiey tak dapat kasi sebab takde dalam list carian kat emel. Orait?

Terima kasih kepada www.facebook.com/UIPMalaysia dan pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang.

Jangan lupa untuk menonton filem yang cukup menggelikan hati ini mulai 24 September 2015.

Jom layari dan LIKE Fanpage: www.facebook.com/UIPMalaysia dan langgan (subscribe) Youtube Channel United International Picture : www.youtube.com/UIPMalaysia

Dapatkan info lanjut di laman website: www.uip.com.my

Jangan lupa follow Budiey di Twitter (@budiey) and ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com untuk mengetahui ulasan filem dan berita terkini tentang dunia hiburan.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Senarai Penuh Pemenang Festival Filem Malaysia Ke-27

Complimentary Spa Session at The Holiday Beach Danang Hotel & Resort Vietnam