in , ,

Peraduan Tayangan Premiere With Budiey Filem PADDINGTON 2

Premiere With Budiey terus menghangatkan sinema Malaysia, Budiey.com dengan kerjasama SQUARE BOX PICTURES mahu tampilkan kepada anda semua sebuah filem komedi mencuit hati berjudul PADDINGTON 2 di mana anda yang hadir dapat menjadi penonton pertama menontonnya sebelum ianya dibawa ke pawagam kat Malaysia ni. Seronok kan? Haa, tentulah seronok!

Premiere kali ini ada kelainan sedikit di mana anda yang hadir dapat bertemu mesra dan bergambar bersama beberapa orang selebriti yang turut hadir bersama anak mereka di TGV 1Utama.

Kalau nak tahu, filem tempatan arahan Paul King ini bakal menemui penonton di seluruh pawagam di Malaysia mulai 30 November 2017. Jadi, adakah anda mahu menjadi orang pertama menonton filem bergenre drama komedi ini bersama beberapa selebriti yang dijemput khas? Caranya ada kat bawah ni, okay?

Jika masih tertanya-tanya tentang filem ini, apa kata anda semua menonton trailer PADDINGTON 2 yang telah diriliskan di dada Youtube INI.

Kepada yang tak berkesempatan menonton di tayangan premiere, apa kata korang nantikan sahaja filem ini yang akan berada di pawagam, okay?

Untuk kalian yang menyukai filem komedi yang mencuit hati ini pastinya filem ini sesuai untuk kalian semua.

Filem Paddington 2

Sinopsis Filem PADDINGTON 2

Paddington (Ben Whishaw) kini tinggal bersama keluarga brown di Windsor Gardens. Ia ingin memberikan hadiah istimewa di hari ulang tahun Bibi Lucy berupa buku pop-up yang unik di kedai barang antik Mr.Gurber.
Paddington lalu mengumpulkan wang dan bekerja dengan menjadi pencuci jendela untuk dapat membeli hadiah itu, namun ketika ingin membelinya, buku tersebut hilang dicuri, Paddington dan keluarga Brown lalu berusaha menangkap pencuri tersebut.

Filem Paddington 2

Peraduan Tayangan Premiere Filem PADDINGTON 2

Sensasi Selebriti dengan kerjasama SQUARE BOX PICTURES ingin menghadiahkan 60 keping tiket untuk Budieyators dan pembaca setia Budiey.com yang boleh menghadirkan diri di tayangan premiere yang cukup eksklusif ini.

Acara ini akan diadakan pada:

Tarikh: 29 November 2017 (Hari Rabu)

Masa Pendaftaran: 8.00 malam

Tayangan Filem: 9 malam

Tempat: TGV 1 Utama

Anda ingin hadir? Senang sahaja. Anda hanya perlu menyertai peraduan ini dengan menjawab soalan mudah dan melengkapkan slogan dengan gaya yang paling kreatif.

Seorang pemenang akan mendapat 2 keping tiket untuk hadir di Tayangan Premiere PADDINGTON 2 – Budiey.com di TGV 1 Utama, Bandar Utama. Senang je, cipta slogan, tweet & FB kemudian hantar emel. Itu je. Mudah kan? Ingat hashtag ini: #PremiereWithBudiey #Paddington2My Apa yang korang perlu buat ialah:

1. ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com dan ‘Follow’ Twitter & Instagram Budiey: @Budiey

Sila klik butang LIKE entri ini, Google + & share di Facebook milik anda, jika anda mahu menyertai Tayangan Premiere ini dan komenlah apa pendapat anda tentang filem ini di ruangan komen berdasarkan trailer kat atas ni.

Sila cari butang LIKE, butang Google + (g+) dan butang share Facebook di bawah tajuk entri ini. Jangan lupa LIKE Facebook ini: www.facebook.com/squareboxpics & www.facebook.com/budieydotcom

2. Sila cipta slogan kreatif anda dan hantar melalui emel bersama jawapan pada soalan di bawah. Selain itu, anda WAJIB juga Tweet slogan ini di Twitter.

Kepada yang ada Twitter, sila gunakan hashtag event ini iaitu #PremiereWithBudiey.

Tweetkan slogan anda tidak lebih 140 huruf. Slogan: @budiey Saya mahu hadir di #PremiereWithBudiey #Paddington2My kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Jika anda tiada Twitter, boleh letak di Facebook. Tapi sebaik-baiknya di Twitter ya sebab senang Budiey nak reTweet dan baca.

Jawab soalan mudah ini:

1. Namakan dua pelakon utama dalam filem PADDINGTON 2

2. Sila emelkan jawapan & slogan anda: Slogan: Saya mahu hadir di Tayangan Premiere PADDINGTON 2 – Sensasi Selebriti kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Sertakan juga maklumat peribadi:

Nama:

Twitter:

Alamat surat menyurat:

Email: Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada: 301679647 9798145995 O | 4 dengan tajuk email: Peraduan Tayangan Premiere PADDINGTON 2 – Sensasi Selebriti

Tarikh tutup peraduan: 28 November 2017 (Selasa)

Pemenang akan dihubungi oleh Budiey melalui email & Twitter. Peringatan: Sila tulis tajuk emel anda dengan betul ya.

Kalau salah tajuk emel ni, nanti Budiey tak dapat kasi sebab takde dalam list carian kat emel. Orait? Terima kasih kepada SQUARE BOX PICTURES dan pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan.

Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang. Jangan lupa untuk menonton filem ini mulai 30 November 2017.

Jom layari dan LIKE Fanpage: www.facebook.com/squareboxpics

Jangan lupa follow Budiey di Twitter (@budiey) and ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com untuk mengetahui ulasan filem dan berita terkini tentang dunia hiburan.

Filem Paddington 2

Filem Paddington 2

Filem Paddington 2

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Peraduan Premiere With Budiey – Filem TORNADO GIRL

Ini Pesanan Khidmat Masyarakat dari AirAsia Sempena Cuti Sekolah