in ,

Peraduan Tayangan Premiere With Budiey Filem MOMENTUM

Premiere With Budiey terus menghangatkan sinema Malaysia, Budiey tampilkan kepada anda semua sebuah filem aksi lasak berjudul MOMENTUM di mana anda yang hadir dapat menjadi penonton pertama menontonnya sebelum ianya dibawa ke pawagam.

Kalau nak tahu, filem arahan tephen S. Campanelli ini bakal menemui penonton di seluruh pawagam di Malaysia mulai 15 Oktober 2015. Jadi, adakah anda mahu menjadi orang pertama menonton filem bergenre futuristik ini bersama beberapa selebriti yang dijemput khas? Caranya ada kat bawah ni, okay?

Jika masih tertanya-tanya tentang filem ini, apa kata anda semua menonton trailer MOMENTUM yang telah diriliskan di dada Youtube saluran TGV Cinemas.

Kepada yang tak berkesempatan menonton di tayangan premiere, apa kata korang nantikan sahaja filem ini yang akan berada di pawagam, okay?

Untuk kalian yang menyukai filem aksi suspen yang mengujakan ini pastinya filem ini sesuai untuk kalian semua.

Peraduan Tayangan Premiere With Budiey Filem Momentum

Sinopsis Filem MOMENTUM

Director: Stephen S. Campanelli
Writers: Adam Marcus, Debra Sullivan
Stars: Olga Kurylenko, Morgan Freeman, James Purefoy

Alex, a mysterious thief, is pulled in by her former partner for one last heist. She quickly finds it was never just about the diamonds. A brutal murder sparks a cat and mouse chase between Alex and a master assassin. Now she must uncover the lies behind the heist and discover the secrets behind the men who have made her a target.

Peraduan Tayangan Premiere Filem MOMENTUM

Sensasi Selebriti dengan kerjasama TGV Pictures ingin menghadiahkan 137 tiket untuk Budieyators dan pembaca setia Budiey.com yang boleh menghadirkan diri di tayangan premiere yang cukup eksklusif ini. Acara ini akan diadakan pada:

Tarikh:

14 Oktober 2015 (Hari Rabu)

Masa Pendaftaran:

8.00 malam

Tayangan Filem:

9 malam

Tempat:

TGV Cinemas 1Utama, Bandar Utama, Petaling Jaya

Anda ingin hadir? Senang sahaja. Anda hanya perlu menyertai peraduan ini dengan menjawab soalan mudah dan melengkapkan slogan dengan gaya yang paling kreatif.

Seorang pemenang akan mendapat 2 keping tiket untuk hadir di Tayangan Premiere MOMENTUM – Budiey.com di TGV Cinemas 1Utama, Bandar Utama, Petaling Jaya. Senang je, cipta slogan, tweet & FB kemudian hantar emel. Itu je. Mudah kan?

Ingat hashtag ini: #PremiereWithBudiey #Momentum

Apa yang korang perlu buat ialah:

1. ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com dan ‘Follow’ Twitter & Instagram Budiey: @Budiey

Sila klik butang LIKE entri ini, Google + & share di Facebook milik anda, jika anda mahu menyertai Tayangan Premiere ini dan komenlah apa pendapat anda tentang filem ini di ruangan komen berdasarkan trailer kat atas ni. Sila cari butang LIKE, butang Google + (g+) dan butang share Facebook di bawah tajuk entri ini. Jangan lupa LIKE Facebook ini: www.facebook.com/TGVCinemas & www.facebook.com/budieydotcom

2. Sila cipta slogan kreatif anda dan hantar melalui emel bersama jawapan pada soalan di bawah. Selain itu, anda WAJIB juga Tweet slogan ini di Twitter.

Kepada yang ada Twitter, sila gunakan hashtag event ini iaitu #PremiereWithBudiey. Tweetkan slogan anda tidak lebih 140 huruf.

Slogan: @budiey Saya mahu hadir di #PremiereWithBudiey #Momentum kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Jika anda tiada Twitter, boleh letak di Facebook. Tapi sebaik-baiknya di Twitter ya sebab senang Budiey nak reTweet dan baca.

Jawab soalan mudah ini:

1. Namakan dua pelakon utama dalam filem MOMENTUM

2. Sila emelkan jawapan & slogan anda:

Slogan: Saya mahu hadir di Tayangan Premiere MOMENTUM – Sensasi Selebriti kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Sertakan juga maklumat peribadi:

Nama:

Twitter:

Alamat surat menyurat:

Email:

Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada:

301679647 9798145995 O | 4

dengan tajuk email: Peraduan Tayangan Premiere MOMENTUM – Sensasi Selebriti

Tarikh tutup peraduan:

15 Oktober 2015 (Hari Selasa)

Pemenang akan dihubungi oleh Budiey melalui email & Twitter.

Peringatan: Sila tulis tajuk emel anda dengan betul ya. Kalau salah tajuk emel ni, nanti Budiey tak dapat kasi sebab takde dalam list carian kat emel. Orait?

Terima kasih kepada TGV Pictures dan pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang.

Jangan lupa untuk menonton filem ini mulai 15 Oktober 2015.

Jom layari dan LIKE Fanpage: www.facebook.com/TGVCinemas dan jangan lupa langgan atau subscribe Youtube Channel TGV Cinemas : www.youtube.com/TGVCinemas

Jangan lupa follow Budiey di Twitter (@budiey) and ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com untuk mengetahui ulasan filem dan berita terkini tentang dunia hiburan.

Peraduan Tayangan Premiere With Budiey Filem Momentum

Peraduan Tayangan Premiere With Budiey Filem Momentum

Peraduan Tayangan Premiere With Budiey Filem Momentum

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Cara Mudah Dapat Tiket PERCUMA Anugerah Planet Muzik 2015

Kempen SHOW YOUR STRIPES Sasar Dana Setengah Juta