in , ,

Peraduan Premiere With Budiey Filem ON BODY AND SOUL

Ini adalah hadiah Budiey kepada Budieyators, pembaca setia & selebriti yang melayari blog ini!

Anda nak menghadiri Tayangan Premiere ON BODY AND SOUL – Budiey.com bersama beberapa orang selebriti dan artis terkenal yang dijemput khas?

Kalau anda boleh hadir, inilah satu-satunya peluang anda untuk menjadi antara penonton pertama menyaksikan filem drama yang penuh dengan suspen ni. Filem ini telah memenangi anugerah di Berlin Film Festival – Berlinale 2017

Budiey ada 60 pass tiket untuk dihadiahkan kepada semua pembaca Budiey.com yang teruja untuk hadir menonton.

Haa, dah tengok trailer di atas ni? Pasti ramai yang ramai nak tengok filem drama macam ni, kan?

Filem ini akan berada di pawagam mulai 7 Disember 2017.

Nak tahu best ke tidak aksi filem ni, anda semua dijemput untuk menonton trailer filem ini dan bacalah sinopsis ringkas tentang filem ini.

On Body And Soul - Poster (30Nov2017)

Sinopsis Filem ON BODY AND SOUL

The director of an industrial slaughterhouse is suspicious about Maria, the new quality inspector sent by the authorities. Endre thinks she’s pretty, but she’s too formal and keeps too much to herself. He also thinks she’s too tough on grading the beef carcass, but Maria sticks to her standards with the same focused order she tries to run her life.

During routine company interviews, a lady psychologist discovers that Maria and Endre are having similar recurring dreams. They are embarrassed by what this implies, as the two introverts know nothing about one another outside of work. The following day, they check again: they had the exact same dream the night before. As they continue to compare dreams, it becomes clear that they meet each night in a common realm: a peaceful snowy forest where they are graceful deer who gently love each other.

Maria and Endre hesitantly accept this strange coincidence. They cannot ignore the intimacy they share so effortlessly in their dreams. For two people seemingly not suitable at all for love, it won’t be easy to recreate in broad daylight this harmonious relationship of their lonely nights…

Peraduan Tayangan Premiere ON BODY AND SOUL

Sensasi Selebriti ingin menghadiahkan 60 pass tiket untuk Budieyators / pembaca yang boleh menghadirkan diri di tayangan premiere yang cukup eksklusif ini. Acara ini akan diadakan pada:

Tarikh:

7 Disember 2017

Masa Pendaftaran:

8.00 malam

Tayangan Filem:

9:00 malam

Tempat:

GSC Mid Valley

Anda ingin hadir? Senang sahaja. Anda hanya perlu menyertai peraduan ini dengan menjawab soalan mudah dan melengkapkan slogan dengan gaya yang paling kreatif.

Seorang pemenang akan mendapat 2 keping tiket untuk hadir di Tayangan Premiere ON BODY AND SOUL – Budiey.com di GSC Mid Valleyl. Senang je, cipta slogan, tweet & FB kemudian hantar emel. Itu je. Mudah kan?

Ingat hashtag ini: #PremiereWithBudiey #OnBodyandSoulMY

Apa yang korang perlu buat ialah:

1.  ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com dan ‘Follow’ Twitter & Instagram Budiey: @Budiey

Sila klik butang LIKE entri ini, Google + & share di Facebook milik anda, jika anda mahu menyertai Tayangan Premiere ini dan komenlah apa pendapat anda tentang filem ini di ruangan komen berdasarkan trailer kat atas ni. Sila cari butang LIKE, butang Google + (g+) dan butang share Facebook di bawah tajuk entri ini. Jangan lupa LIKE Facebook ini:  www.facebook.com/budieydotcom

2. Sila cipta slogan kreatif anda dan hantar melalui emel bersama jawapan pada soalan di bawah. Selain itu, anda WAJIB juga Tweet slogan ini di Twitter.

Kepada yang ada Twitter, sila gunakan hashtag event ini iaitu #PremiereWithBudiey. Tweetkan slogan anda tidak lebih 140 huruf.

Slogan: @budiey Saya mahu hadir di #PremiereWithBudiey #OnBodyandSoulMY kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Jika anda tiada Twitter, boleh letak di Facebook. Tapi sebaik-baiknya di Twitter ya sebab senang Budiey nak reTweet dan baca.

Jawab soalan mudah ini:

1. Namakan seorang orang pelakon filem ON BODY AND SOUL

2. Sila emelkan jawapan & slogan anda:

Slogan: Saya mahu hadir di Tayangan Premiere ON BODY AND SOUL – Sensasi Selebriti kerana… (tidak lebih dari 100 huruf)

Sertakan juga maklumat peribadi:
Nama:
Twitter:
Alamat surat menyurat:
Email:
Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada:

301679647 9798145995 O | 4

dengan tajuk email: Tayangan Premiere ON BODY AND SOUL – Sensasi Selebriti 

Tarikh tutup peraduan:
6 Disember 2017

Pemenang akan dihubungi oleh Budiey melalui email & Twitter.

Peringatan: Sila tulis tajuk emel anda dengan betul ya. Kalau salah tajuk emel ni, nanti Budiey tak dapat kasi sebab takde dalam list carian kat emel. Orait?

Terima kasih kepada GSC Movies dan pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang.

Jangan lupa untuk menonton filem ini mulai 7 Disember 2017

Jangan lupa follow Budiey di Twitter (@budiey) and ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com untuk mengetahui ulasan filem dan berita terkini tentang dunia hiburan.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Temubual Eksklusif Bersama Pak Nil Pengacara Program GO PAKNIL Musim Kedua

Musim Baru Black Mirror di Netflix