in , ,

Peraduan Premiere With Budiey – Filem BLAIR WITCH

Budiey.com dengan kerjasama TGV Pictures akan menganjurkan Premiere With Budiey menonton sebuah filem seram thriller berjudul BLAIR WITCH.

Jadi, di sini, Budiey nak mengajak anda semua menonton sebuah filem yang wajib ditonton ini di mana anda yang hadir dapat menjadi penonton pertama menontonnya sebelum ianya dibawa masuk ke pawagam.

Blair Witch
[dropcap]K[/dropcap]alau nak tahu, filem arahan Adam Wingard ini bakal menemui penonton di seluruh pawagam di Malaysia mulai 15 September 2016. Jadi, jangan berlengah lagi ya untuk menonton filem ini nanti. Filem ini dilakonkan oleh Valorie Curry, Callie Hernandez, Brandon Scott dan ramai lagi la.

[pullquote align=”right”]Jadi, adakah anda mahu menjadi orang pertama menonton filem yang penuh gelak ketawa ini bersama beberapa selebriti, Budieyators dan influencers yang dijemput khas? Caranya ada kat bawah ni, jadi jangan berlengah-lengah lagi, okay?[/pullquote]

Kepada anda yang tak balik kampung pada raya haji ni, bolehlah datang untuk turut sama memeriahkan premiere ni.

Filem ini mulanya diberi judul The Woods berkisar tentang pengalaman ngeri yang cukup menakutkan dialami oleh sekumpulan pelajar di dalam sebuah hutan.

Setelah menemukan sebuah video yang menunjukkan sesuatu yang diyakininya berkaitan dengan saudara perempuannya di dalam hutan terkutuk di pepohonan Blair Witch, Blane dan sekelompok teman lainnya bersama-sama menuju ke hutan itu untuk mencari saudarinya yang hilang. Berjumpa ke tidak? Apa yang diorang jumpa? Haa, itu yang kita nak tengok kan?

Jika masih tertanya-tanya tentang filem ini, apa kata anda semua menonton trailer BLAIR WITCH yang telah diriliskan di dada Youtube TGV Pictures.

Kepada yang tak berkesempatan menonton di tayangan premiere, apa kata korang nantikan sahaja filem ini yang akan berada di pawagam, okay?

Untuk kalian yang menyukai filem yang mengajak anda meniti detik cemas yang menyeramkan dan pastinya filem ini sesuai untuk kalian semua.

Sinopsis Filem BLAIR WITCH

A group of college students venture into the Black Hills Forest in Maryland to uncover the mysteries surrounding the disappearance of James’ sister who many believe is connected to the legend of the Blair Witch. At first the group is hopeful, especially when a pair of locals offer to act as guides through the dark and winding woods, but as the endless night wears on, the group is visited by a menacing presence.  Slowly, they begin to realize the legend is all too real and more sinister than they could have imagined.

Peraduan Tayangan Premiere Filem BLAIR WITCH

Sensasi Selebriti dengan kerjasama TGV Pictures ingin menghadiahkan 74 tiket untuk Budieyators dan pembaca setia Budiey.com menonton dan boleh menghadirkan diri di tayangan premiere yang cukup eksklusif ini. Acara ini akan diadakan pada:

Tarikh:
14 September 2016 (Rabu)

Masa Pendaftaran:
8.00 malam

Tayangan Filem:
9.00 malam

Tempat:
TGV Cinemas Jaya

Anda ingin hadir? Senang sahaja. Anda hanya perlu menyertai peraduan ini dengan menjawab soalan mudah dan melengkapkan slogan dengan gaya yang paling kreatif.

Seorang pemenang akan mendapat 2 keping tiket untuk hadir di Tayangan Premiere BLAIR WITCH – Budiey.com di GSC 1Utama, Bandar Utama, Petaling Jaya. Senang je, cipta slogan, tweet & FB kemudian hantar emel. Itu je. Mudah kan?

Ingat hashtag ini: #PremiereWithBudiey #BlairWitch

Apa yang korang perlu buat ialah:

1. ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com dan ‘Follow’ Twitter & Instagram Budiey: @Budiey

Sila klik butang LIKE entri ini, Google + & share di Facebook milik anda, jika anda mahu menyertai Tayangan Premiere ini dan komenlah apa pendapat anda tentang filem ini di ruangan komen berdasarkan trailer kat atas ni. Sila cari butang LIKE, butang Google + (g+) dan butang share Facebook di bawah tajuk entri ini. Jangan lupa LIKE Facebook ini: www.facebook.com/TGVPictures & www.facebook.com/budieydotcom

2. Sila cipta slogan kreatif anda dan hantar melalui emel bersama jawapan pada soalan di bawah. Selain itu, anda WAJIB juga Tweet slogan ini di Twitter.

Kepada yang ada Twitter, sila gunakan hashtag event ini iaitu #PremiereWithBudiey. Tweetkan slogan anda tidak lebih 140 huruf.

Slogan: @budiey Saya mahu hadir di #PremiereWithBudiey #BlairWitch kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Jika anda tiada Twitter, boleh letak di Facebook. Tapi sebaik-baiknya di Twitter ya sebab senang Budiey nak reTweet dan baca.



Jawab soalan mudah ini:

1. Namakan dua pelakon utama filem BLAIR WITCH

2. Sila emelkan jawapan & slogan anda:

Slogan: Saya mahu hadir di Tayangan Premiere BLAIR WITCH – Sensasi Selebriti kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Sertakan juga maklumat peribadi:

Nama:

Twitter:

Alamat surat menyurat:

Email:

Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada:

301679647 9798145995 O | 4

dengan tajuk email: Peraduan Tayangan Premiere BLAIR WITCH

Tarikh tutup peraduan:

13 September 2016 (Hari Selasa)

Pemenang akan dihubungi oleh Budiey melalui email & Twitter.

Peringatan: Sila tulis tajuk emel anda dengan betul ya. Kalau salah tajuk emel ni, nanti Budiey tak dapat kasi sebab takde dalam list carian kat emel. Orait?

Terima kasih kepada TGV Pictures dan pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang.

Jangan lupa untuk menonton filem ini mulai 15 September 2016.

Jom layari dan LIKE Fanpage: www.facebook.com/TGVPictures dan jangan lupa langgan atau subscribe Youtube Channel TGV Pictures : www.youtube.com/TGVCinemas

Jangan lupa follow Budiey di Twitter (@budiey) and ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com untuk mengetahui ulasan filem dan berita terkini tentang dunia hiburan.

Blair Witch

Blair Witch

Blair Witch

Blair Witch

Blair Witch

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Bekas Bakal Suami Fara Fauzana Minta Tempoh 2 Hari Beri Penjelasan

Cyrill Hassan

Peraduan Premiere With Budiey – Filem A CHINESE ODYSSEY 3