in

Peraduan Menangi Merchandise Filem HOTEL TRANSYLVANIA 2

Salam semua pembaca Budiey.com, sebuah filem animasi berjudul HOTEL TRANSYLVANIA 2 akan menemui penonton tidak lama lagi. Berita baik, kepada pembaca setia Budiey.com yang meminati filem ini, nantikan jemputan dan peraduan memenangi tiket ke Premiere With Budiey menonton filem HOTEL TRANSYLVANIA 2 yang akan diadakan pada penghujung bulan ini.

Selain itu, untuk kali ini, Budiey dengan kerjasama Sony Pictures Malaysia mahu memberikan hadiah berupa barangan merchandise filem ini untuk dimenangi.

Kepada yang nak tonton filem ini, nantikan sahaja filem ini yang akan berada di pawagam mulai 24 September 2015.

Untuk kalian yang menyukai filem yang mencuit hati ini pastinya filem ini sesuai untuk kalian semua.

Peraduan Menangi Merchandise Filem HOTEL TRANSYLVANIA 2

Sensasi Selebriti ingin menghadiahkan barangan merchandise filem HOTEL TRANSYLVANIA 2 untuk Budieyators / pembaca yang berminat dengan filem ini.

Ht2_Stationery_Set_V2Ii-MinHt2_Projector_Watch_V3-Min

Ht2_Drawstring_Bag-MinHt2_Candybag_Vis2I-Min

Adult-Min

Apa yang korang perlu buat ialah:

1.  ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com dan ‘Follow’ Twitter & Instagram Budiey: @Budiey

Sila klik butang LIKE entri ini, Google + & share di Facebook milik anda, jika anda mahu menang hadiah dan seterusnya dapat menyertai Tayangan Premiere ini dan komenlah apa pendapat anda tentang filem ini di ruangan komen berdasarkan trailer kat atas ni. Sila cari butang LIKE, butang Google + (g+) dan butang share Facebook di bawah tajuk entri ini. Jangan lupa LIKE Facebook ini: www.facebook.com/SonyPicturesMalaysia & www.facebook.com/budieydotcom

2. Sila cipta slogan kreatif anda dan hantar melalui emel bersama jawapan pada soalan di bawah. Selain itu, anda WAJIB juga Tweet slogan ini di Twitter.

3. Jawab soalan mudah ini:

1. Namakan dua pelakon yang membintangi filem HOTEL TRANSYLVANIA 2

2. Apakah genre filem HOTEL TRANSYLVANIA 2?

3. Siapakah pengarah filem HOTEL TRANSYLVANIA 2?

2. Sila emelkan jawapan & slogan anda:

Slogan: Saya mahu menonton filem HOTEL TRANSYLVANIA 2 kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Sertakan juga maklumat peribadi:

Nama:

Twitter:

Alamat surat menyurat:

Email:

Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada:

301679647 9798145995 O | 4

dengan tajuk email: Peraduan Menangi Merchandise Filem HOTEL TRANSYLVANIA 2

Tarikh tutup peraduan:

10 Oktober 2015

Pemenang akan dihubungi oleh Budiey melalui email & Twitter.

Peringatan: Sila tulis tajuk emel anda dengan betul ya. Kalau salah tajuk emel ni, nanti Budiey tak dapat kasi sebab takde dalam list carian kat emel. Orait?

Terima kasih kepada Sony Pictures (Malaysia) dan pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang.

Jangan lupa untuk menonton filem yang cukup menyeramkan jiwa ini mulai 24 September 2015.

Jom layari dan LIKE Fanpage: www.facebook.com/SonyPicturesMalaysia dan langgan (subscribe) Youtube Channel Sony Pictures : www.youtube.com/SonyPicturesMalaysia

Jangan lupa follow Budiey di Twitter (@budiey) and ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com untuk mengetahui ulasan filem dan berita terkini tentang dunia hiburan.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Pra Tonton Filem POLIS EVO Lakonan Shaheizy Sam Berlangsung Minggu Ini

Groupon Lancar Laman Sesawang Dengan Ciri Terkini