in , ,

Peraduan Menangi Dua Pas VIP Ke Kyuhyun Asia Tour Restart 2024 

Dianjurkan bersama oleh Antenna, WebTVAsia & TopGallant Show, KyuHyun akan mengadakan konsert “Restart” di Mega Star Arena pada pukul 5 petang pada 13 April.

Salam bahagia kepada semua pembaca Sensasi Selebriti,

Awal bulan lalu, KyuHyun yang merupakan ahli kumpulan K-pop yang terkenal Super Junior bakal menggembirakan peminat dengan pengumuman konsert solo pertamanya, “Restart,” di Malaysia yang akan diadakan pada 13 April.

Oleh kerana beberapa keadaan yang tidak dijangka dan selepas perbincangan selanjutnya  di antara semua pihak yang terlibat, konsert itu akan dijadualkan semula pada pukul 5 petang (bukan 8 malam).

Kyuhyun, ahli kumpulan K-pop terkenal Super Junior dan penyanyi berbakat yang mahir dalam balada sentimental, menandatangani kontrak dengan Antenna tahun lepas dan melancarkan EP baharu dengan tema “RESTART” pada Januari tahun ini.

Dengan EP baharunya, dia ingin mempamerkan gaya muzik yang segar dan berbeza, dengan unsur muzik yang berkuasa dan unik untuk mempamerkan kefahamannya sebagai penyanyi.

Peraduan Menangi Dua Pas VIP Ke Kyuhyun Asia Tour Restart 2024

Baru-baru ini, beliau mengumumkan Jelajah Asia “RESTART”, di mana salah satu daripada banyak perhentian ialah Malaysia, sebuah negara yang telah beliau pupuk hubungan yang mendalam sepanjang karier beliau dan ini merupakan kali pertama beliau membuat persembahan di Malaysia sebagai seorang individu, kami percaya beliau akan membawakan persembahan yang menyegarkan kepada peminat Malaysia!

Sebagai ahli Super Junior, Kyuhyun kekal sebagai salah satu daripada 3 penyanyi utama dalam kumpulan itu. Lagu-lagu balada sentimentalnya telah mendapat banyak perhatian dan dia juga membintangi beberapa muzikal utama, yang mengukuhkannya sebagai penyanyi yang berkuasa.

Tahun lepas, dia mengumumkan bahawa dia telah menyertai Antenna, sebuah agensi hiburan Korea yang terkenal, dan segera mengumumkan EP baharunya “RESTART” yang sangat mengejutkan peminat. Seperti namanya, EP baharunya mewakili permulaan baharu, di mana terdapat unsur-unsur utama genre pop rock.

Sejak penampilan sulungnya pada tahun 2006, beliau tidak pernah mencuba genre seperti ini yang sebenarnya boleh menyerlahkan lagi bakat terpendamnya. Pada hari pertama pelancarannya, EP itu mengungguli Carta Album Teratas iTunes di 14 negara dan wilayah di seluruh dunia, menjadikan ia sebagai rekod terbaik peribadinya. 

Harga harga tiket adalah VIP (RM698), Cat 1 (RM588), dan Cat 2 (RM368) dan CAT 3 (RM268), sila ambil perhatian bahawa harga tiket tidak termasuk yuran pengendalian RM4.

Peminat boleh membeli tiket di my.bookmyshow.com. KYUpiters dan ELFs tidak boleh melepaskan peluang untuk menghayati secara langsung suara nyanyian indah KyuHyun! Excited sangat!

Sertai Peraduan Menangi Dua Pas Jemputan Ke Konsert Solo Kyuhyun Super Junior. Budiey ada 2 pasang tiket VIP dan 2 pasang tiket Cat 1 Untuk Dihadiahkan!

Kepada pembaca yang nak menonton konsert ini, Budiey mahu mencari 4 orang pembaca untuk hadir menonton konsert ini pada 13 April 2024 jam 5 petang. 

Setiap pemenang akan diberikan 2 tiket percuma untuk menonton konsert ini.

Saya mahu menonton persembahan Kyuhyun kerana….(tidak lebih dari 100 perkataan)

Sertakan juga maklumat peribadi:
Nama:
Alamat:
Email:
Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada: budiey_ismas[at]yahoo.com

dengan tajuk email: Peraduan KONSERT SOLO KYUHYUN SUPER JUNIOR

Tarikh tutup peraduan:
10 April 2024

4 orang pemenang akan dihubungi oleh Budiey melalui email.

Terima kasih di atas sokongan anda!

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

QI RAZALI

Program Menarik Sempena Bulan Syawal Tahun 2024 di TV1, TV2 & Okey

AWIE

Filem REBEL: Berontak Untuk Berotak, Kisah Perseteruan Antara Luka Dan Bono