in

Peraduan Menangi Album Seventeen Lelaki Hebat

Dengan rasa optimis yang tinggi album ketiga Seventeen yang diberi judull LELAKI HEBAT akan jauh lebih baik dari 2 album sebelumnya baik dari SEGI LAGU, KUALITI MUSIK, ARTWORK DAN VISUAL serta banyak lagi. Perubahan-perubahan positif yang berlaku di dalam Seventeen di harap akan membuatkan Seventeen lebih matang SEBAGAI sebahagian dari industri musik Indonesia. Ini terbukti apabila Single Hits nya Slalu Mengalah, Untuk Mencintaimu dan Lelaki Hebat turut berjaya mendaki carta lagu-lagu popular di Indonesia.

3515221662 8E8F363555 O | 4

Apa yang lebih membanggakan apabila musik Seventeen turut diterima oleh masyarakat Malaysia di mana lagu Slalu Mengalah turut terpilih untuk diputarkan di radio-radio Malaysia. Lagu Slalu Mengalah ini juga telah memasuki carta Radio dan pernah beberapa minggu menjadi Juara Carta untuk lagu-lagu Indonesia. Kini single ke-2 Seventeen Untuk Mencintaimu akan mula diputarkan di radio-radio di Malaysia.

Setelah mendapat sambutan yang agak menggalakkan dari peminat di Malaysia, Life Records telah mengambil iniseatif untuk memasarkan album ini di pasaran tempatan. Album yang diberi judul ‘LELAKI HEBAT’ ini telahpun berada di pasaran tempatan pada 3 Mac 2009. Selain jualan album, peminat juga boleh membeli lagu-lagu Seventeen ini menerusi jualan digital dan muat turun melalui syarikat telekomunikasi (MAXIS, DIGI & CELCOM). Sehingga kini jualan lagu menerusi digital dan muat turun telah hampir mencecah 30,000 untuk lagu SLALU MENGALAH.

Salam pembaca Sensasi Selebriti yang dimuliakan,

Ingin memenangi album Seventeen berjudul Lelaki Hebat? Budiey ingin memberikan 5 keping album CD ini kepada korang semua.

Anda hanya perlu menjawab 2 soalan mudah

Soalan 1:
Berapa buah lagu yang terkandung dalam album ini?

Soalan 2:
Berapakah harga album ini di pasaran?

Sertakan juga maklumat peribadi:
Nama:
Alamat surat menyurat:
Email:
Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada:

301679647 9798145995 O | 5

Tarikh tutup peraduan:
10 Jun 2009

Tajuk Email: Peraduan Menangi Album Seventeen Lelaki Hebat – Sensasi Selebriti

SYARAT & PERATURAN:

  1. Penyertaan ini terbuka kepada semua pembaca Sensasi Selebriti yang menetap di Semenanjung Malaysia sahaja.
  2. Semua nama pemenang akan disiarkan di blog Sensasi Selebriti & diberitahu melalui email.
  3. Hadiah akan dihantar melalui pos.
  4. Keputusan juri adalah muktamad.
  5. Dengan menyertai peraduan ini, pembaca bersetuju terikat dengan Syarat dan Peraturan serta keputusan Sensasi Selebriti.

Terima kasih kepada pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Gambar Zizan Raja Lawak Dalam Bolos

Aril, Akim, Yazid, Isma dan Hafiz Berjaya Ke Konsert Final AF7