in

Peraduan Menang Wang Tunai RM100,000 Pecahkan Kod Misteri

Salam buat semua Budieyators dan pembaca setia Budiey.com,

Walaupun sibuk attend event dan aktif berblog, Budiey masih lagi sempat mengisi masa lapang dengan menyertai contest atau dalam bahasa Melayunyer… PERADUAN!

Yes, pada yang tidak tahu, dulu-dulu… masa sebelum aktif berblog ni, Budiey cukup aktif join contest. Tak kiralah contest apa pun, kompem Budiey nak join. Kalau menang belakang kira, yang penting join je! Seronok tau join contest ni. Bukan sekadar bila menang hadiah, kita happy tapi kepuasan tu yang penting. Puas menang hadiah walaupun hadiah tu kecik-kecik je.

Mungkin Inilah Wajah Kegembiraan Kami Kalau Dapat Menang Wang Tunai Rm100,000 Dalam Peraduan Cabaran Pecahkan Kod Misteri. Agak-Agak Nak Buat Apa La Dgn Wang Tunai Sebanyak Tu. Yg Penting Kami Akan Bahagi Sama Rata La.   Kalau Korang Nak Menang, Kenalah C

Mungkin inilah wajah kegembiraan kami kalau dapat menang wang tunai RM100,000 dalam peraduan cabaran pecahkan kod misteri. Agak-agak nak buat apa la dgn wang tunai sebanyak tu. Yg penting kami akan bahagi sama rata la.

Peraduan Menang Wang Tunai RM100,000 Pecahkan Kod Misteri

Dalam banyak-banyak peraduan yang sekarang ini tengah hot, tengah trending dan hangat diperkatakan ialah Contest HACK CHALLENGER.

Okay, baca tajuk pun dah seriau kan? Jangan panik ye! Korang tak perlu menjadi hackers untuk menyertai peraduan ini sebenarnya. Yang penting korang dapat memecah kod yang diberikan kat bawah ini.

Yes, jika korang berbakat dalam menyelesaikan masalah, suka bermain puzzles dan gemar memecah kod, Budiey kira contest ni untuk korang! Hadiahnya? Korang pasti akan terkejut dan super-duper-excited… hadiah utama peraduan ini ialah wang tunai sebanyak RM100,000.00

Oh Emm Geee…

Apa yang Budiey akan buat dengan wang tunai sebanyak tu ek? Kalau menang… fuh, mesti best kan? Jadi, sebelum join peraduan ni, kita pasang angan-angan la dulu, agak-agak nak buat apa dengan duit kemenangan tu nanti. RM100,000 tu banyak wei. Bukan sikit. Boleh buat modal untuk berniaga. Yes, Budiey akan gunakan duit tu untuk berniaga baju T jenama Budieyators. Budiey nak jual juga merchandise jenama Budiey.com. Lebihnya, Budiey nak buat renovation kat rumah ni. Nak tambah bilik satu lagi untuk dijadikan ofis. Perghhh!

Korang mesti nak tahu syarat peraduan ni kan? Okay… syaratnya ada kat bawah entri ini. Bacalah sampai habis, dan jangan lupa share dengan kawan-kawan. Yang penting, hadiah ini akan diberikan kepada orang yang pertama dapat memecahkan kod yang digunakan oleh tentera gred AES256 ini dengan betul.

Jadi tunggu apa lagi, cepat ikhtiar dan usaha untuk pecahkan kod di bawah ini:

1.
–##–eyJHMDkwMjQwQiI6IlVFMFFJZG5ERFl2K1wvdkUrY20wT2JnbHhGR1wvYkJhcGlrRmlaWmtSWFwvVktIM1dKc20zTlVDVjJXWDB4YTRUVFJpVEJvVDN5NFZGNHNmNllmanVKWGdZSmlOcExKZVZOajUycGtYNURXbUZ5RGxZVkhXRWRVQ0JOTVVhYm1SSWhuXC9tWVY0a1ZqME5oUnJJQlwvM1ZNTEhzY1JvYXl1WDhhWnkzQ1pOOUNSSGtvPSJ9–##–XMthlftLS6A62CLoaRG9I6lRCmmktQ1ZF8rkfIYZmOMI/oS26IXrm2dHgTmLsVFi5kK0EYvlSjzOkn14uMOGJCIkYpghmGm3FSsRGfRrRUGKetvAsokQi+Sra3RmxoxXCWwBuVwdNt9pMadvItMzdFYinyhNmw+OBbYuPgmIiQwwtOydHJ46y9U8kJYlNzEfjH4hnc3GsD+xfwZQutQXYi1C+PxOGpIcvwjIoTccGL4Wp673JFHjs/EjREtCz9Lq–##–
2.
–##–eyJHMDkwNjQ3MiI6IkRZbjg1NUpKVnJOajRuV055akNnUGlwdllBSjVXUDJPeHRxdDBzeVltNlN5ZUlkbXNwNnFRMzNQdVZQT1wvQ2tLVzNLUURsK2ZkajZLK2I3bytDNTlYMGdia3hIcHlyUmtwbUFBRUUzZEhSXC9RcUU3QTlOUGFWcGk3NjhleVA0ZFdLR0orYjZTQVZGVGF4amV4Y1A3THVBdVFCcHpCemlxcXpiSjNjZDFINjhBPSJ9–##–K1JCm+R+1MEZhcOtN8bLNui4ulpKbPaDqB2pzq5gSB2M4k77oxb4PTkFaEt1z3YZxJ8OVMQyCSFcfQePwbwjxLqbq00+kVmNdw4j30Cd/459RBCfDsRodayJdoACk91mn+PLCor2bjJa4ZOJn6D3kvJS0HV85mVnxe1bgWFqrW+rzyQZGjKO/i53MH3vdCSEmjpxLHmziRq2xHoDGKDm7Y5KLto949aAZVOZNkD83pSNOjja2nNuQZuetjCzR2tn1uDZ3iHHxzpdkBeJ6I8pj7YifljZ9bMqSKk8c2LhPGO06gJvCfgetnkjh0CC28rk–##–
3.
–##–eyJHMDkwNkIyRCI6Ik81ck5DcG1Tb0VyZUFUNGVxSFk0c2RGRW9Fc0F2ZHJSQ21aenBRUktqMHNoYnNlY2ozak9uYkt1c2drajJaUjZrMHlzMHVaSUZ3ckMyRmpWbmVOaWdPc2Vud3hoTkNzZWIzUDRkK2syM1dNdUFRYVNJNTAzWHdDcGcyWnVaYnhtbWpOQnFPd2E3cFhFczRGajJaUENvcG4zRDJCQ1hpaFRCeXNlUndhQnU1QT0ifQ==–##–Rnk1a0AO/xWjkTbJ08r0abZ12Bz+edMuOWXrAk9BfoB3vrXS4zaZsNwIYIsGwieo/OR/BzRBOnmRFW0dsieLYXKr1cBswqtKgnS+xhjjDmlfPFwemZzoIOe2X4FWmuwgluKSMkk+vPxpa9LwkAx3tqiUYsYY2tKjR5HP5D3T2N/1JqdJaKcXw4cQwnwmvqmma+Dzb76Q01Pk8+n6MzoTJ1wG21h2HgM1g2ZelELcgXu+jBdO4jtPpqgWy3w1FnNBlFLoVp7ey5QiaDkLEJvJksfbBooEDLc+4Cmf7U5QNrg8uNY7XXfSAo7PPTaVOoDT–##–

So, amacam? Agak-agak boleh ke tak ni?

Kepada yang yakin dapat pecahkan kod ini, berusahalah dari sekarang. Hadiah lumayan menanti weiii.

Syarat-syarat penyertaan:
1. Peraduan ini terbuka kepada semua warga negara Malaysia dan Singapura.
2. Peserta perlu memecahkan kesemua kod yang diberikan untuk melayakkan diri menjadi pemenang.
3. Peserta perlu memberikan alamat emel dan nombor telefon untuk dihubungi.
4. Anda perlu menghantar semua jawapan selewatnya 17 September pada jam 12 tengah malam. Sebarang penyertaan yang lewat sampai tidak akan dilayan.
5. Hantar jawapan anda itu kepada [email protected]
6. Penganjur akan menghubungi pemenang yang memberikan jawapan betul dan tepat.
7. Peserta yang berjaya memenangi hadiah perlulah memberikan demonstasi bagaimana beliau dapat memecahkan kod tersebut.

Okay, amacam? Budiey dah teruja nak join. Cuma sekarang ini, nak tahu je cara yang betul untuk memecahkan kod ini.

Google punya google, Budiey dah dapat caranya, dan Budiey nak share kat korang semua yang nak join, boleh klik di pautan INI.

Selamat mencuba!

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Lebih 20,000 Banjiri MTV World Stage Malaysia 2015

Awal Ashaari & Scha Alyahya Jayakan Sehati Sejiwa Bersama Schawal