in ,

Peraduan Menang TIket Konsert Selena Gomez di Malaysia

Oh yeah, siapa yang tidak kenal dengan penyanyi antarabangsa, Selena Gomez khabarnya bakal memulakan konsert jelajah dunianya pada minggu hadapan dan Malaysia merupakan salah satu negara yang akan menerima kunjungannya.

Konsert Selena di Malaysia akan diadakan di Stadium Tertutup Malawati, Shah Alam pada 25 Julai dan ini merupakan sebahagian dari The Revival Tour yang akan dijayakan oleh Selena di serata dunia.

Selena Gomez Di Malaysia

[dropcap]P[/dropcap]ada Oktorber lalu, penyanyi pop ini telah melancarkan album solo keduanya, Revival yang menampilkan lagu Good For You, Same Old Love dan Hands To Myself.

Can’t keep my hands to myself… sebab Selena Gomez akan datang ke Malaysia! Bagaimana cara nak menang tiket? Okay kalau nak tiket konsert dan hadiah-hadiah lain yang menarik? Kumpul penutup ais krim Cornetto sekarang!

Jangan lupa layari laman Facebook Cornetto untuk dapatkan maklumat dan berita terkini.

Selena Gomez Di Malaysia

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Ini Foto Eksklusif Tom Cruise di Set Penggambaran The Mummy!

Kelainan Program 1,2…BAKAR! di TV3 Yang Harus Anda Tahu