in ,

Peraduan Menang Avengers Assemble Box Set & Tiket Marvel Studios: Ten Years of Heroes

Avengers assemble! Sejak bulan Jun 2019 lalu, peminat filem Avengers berpeluang untuk menyaksikan pameran Marvel terbesar di Malaysia iaitu Marvel Studios: Ten Years of Heroes yang berlangsung di Pavilion Kuala Lumpur.

Selama empat bulan, peminat Marvel berpeluang untuk menyemarakkan dan memeriahkan lagi momen dan watak Marvel Cinematic Universe kegemaran mereka. Sekiranya anda masih belum ke sana untuk mengalami sendiri, Budiey ada berita baik untuk anda!

Marvel Studios: Ten Years Of Heroes

Jadi apa yang menariknya pameran Marvel ini? Anda bakal menyaksikan pelbagai props, kostum, senjata yang digunakan dalam kesemua MCU. Terdapat 10 galeri kesemuanya dan paling menarik adalah Iron Man, Dr Strange, Black Panther, Thor dan Captain Marvel.
 
Antara kelengkapan dan senjata menarik yang boleh dijanjikan termasuklah ‘arc reactor’ Iron Man, penukul ikonik Thor Mjolnir, Stormbreaker, serta Loki Scepter.

Pameran yang berlangsung pada 28 Jun hingga 27 Oktober itu bersempena dengan ulang tahun Marvel yang ke-10, selepas bermulanya filem MCU pada 2008 menerusi Iron Man sehinggalah Avengers: Endgame, tahun ini. Pameran dianjurkan The Walt Disney Company Asia Tenggara bersama Crave Alive dan Beast Kingdom, dengan kerjasama Maybank, Samsung Malaysia dan KLOOK.

Terima kasih kepada penaja peraduan ini iaitu The Walt Disney Company kerana sudi memberikan hadiah kepada pembaca berupa:

Marvel Studios: Ten Years Of Heroes
10 X AVENGERS ASSEMBLE LIMITED EDITION BOX SET
Marvel
10 X MARVEL STUDIOS: TEN YEARS OF HEROES

Apa Yang Korang Perlu Buat Ialah:

Jawab soalan mudah ini:

1. Siapakah yang merasmikan Marvel Studios: Ten Years of Heroes di Pavilion KL?

2. Sila emelkan jawapan & slogan anda:

Slogan: Saya mahu ke Marvel Studios: Ten Years of Heroes kerana…. (tidak lebih dari 100 huruf)

Sertakan juga maklumat peribadi:

Nama:

Instagram:

Alamat surat menyurat:

Email:

Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada:

301679647 9798145995 O | 3

dengan tajuk email: Peraduan Marvel Studios: Ten Years of Heroes

Tarikh tutup peraduan:

10 September 2019

Pemenang akan dihubungi oleh Budiey melalui email.

Terima kasih kepada The Walt Disney Company dan pembaca Sensasi Selebriti yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang.

Jangan lupa follow Budiey di Twitter (@budiey) and ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com untuk mengetahui ulasan filem dan berita terkini tentang dunia hiburan.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Top 5 Video Trending di Youtube Malaysia Minggu Lalu

Menu Bersantai di Tepi Laut, Istimewa Dalam BACKYARD GRILL