in , ,

Peraduan Jom Menangi Tiket Premiere & Merchandise Filem MADAME WEB

Nah! Ini adalah hadiah istimewa buat semua pembaca setia yang melayari blog ini! Jadi, apa tunggu lagi, cepat sertai peraduan ini untuk memenangi hadiah tiket menonton dan juga merchandise filem ini di malam premiere, gais!

Berada dalam satu semesta dengan Spider-Man dan Venom, ternyata lebih berkaitan dengan Spider-Man. Sementara dengan Venom, ia memiliki timeline yang berbeza sehingga akan terbilang mustahil Madame Web akan bertemu Venom.

Menurut komik dari Marvel ini, MADAME WEB bercerita tentang seorang mutan yang dapat meramal dan melihat masa depan. Ia berperanan sebagai penasihat sekaligus membantu Spider-Man dalam melakukan aksinya. 

MADAME WEB yang diarahkan oleh SJ Clarkson ini menceritakan kisah asal personal salah seorang heroin dari terbitan Marvel yang paling mengelirukan.

Sony Pictures Entertainment telah menayangkan trailer filem Madame Web pada bulan November 2023 dengan jumlah tontonan lebih dari 5 juta kali pada ketika itu. 

Selain Dakota Johnson, filem ini juga dilakonkan oleh Sydney Sweeney, Isabella Moner, Emma Roberts, Adam Scott, Tahar Rahim, dan barisan pelakon terkenal lainnya. 

Secara garis besar, filem MADAME WEB menceritakan asal usul satu pahlawan wanita yanhg sangat misteri dari komik Marvel. 

Filem aksi thriller penuh suspen ini akan menemui penonton pada 15 Februari 2024. 

Peraduan Jom Menangi Tiket Premiere & Merchandise Filem MADAME WEB

Sinopsis Filem MADAME WEB

MADAME WEB bercerita tentang seorang wanita bernama Cassandra Webb (Dakota Johnson) yang bekerja sebagai jururawat yang menolong banyak orang. Suatu hari, Cassandra terlibat dalam sebuah kemalangan, namun dia selamat dan yang mengejutkan beliau dapat menyelamatkan ramai orang ketika itu.

Mulai dari situ, muncul kekuatan Cassandra dimana ia mampu meramal dan melihat masa depan. Suatu saat, ketika berada di dalam kereta, Cassandra Webb (Dakota Johnson) melihat masa depan dimana akan terjadi pembunuhan pada tiga orang di kereta itu oleh seorang jejaka, Ezekiel Sims (Tahar Rahim). Untuk mengelak hal itu terjadi, Cassie pun meminta kereta untuk berhenti.

Tidak hanya itu, Cassandra (Dakota Johnson) pun juga mendapat penglihatan untuk menyelamatkan ketiga orang gadis dari pembunuhan yang akan dilakukan Ezekiel Sims (Tahar Rahim). Apakah Cassie berhasil menyelamatkan ketiga gadis itu?

Untuk pengetahuan pembaca filem ini akan ke pawagam Malaysia pada 15 Februari 2024 akan datang. Namun, kepada anda yang terpilih pastinya akan rasa bertuah sebab anda dapat menonton pada malam premiere iaitu pada 14 Februari 2024!

Anda boleh menonton treler pertama di bawah:

Peraduan Tayangan Premiere Filem MADAME WEB

Sensasi Selebriti dengan kerjasama Sony Pictures Entertainment (Malaysia) ingin menghadiahkan 40 keping tiket menonton filem ini dan juga merchandise premium untuk pembaca setia Budiey.com.

Info Tayangan Premiere Filem NAPOLEON:

  • Tarikh: 14 Februari 2023, Rabu
  • Masa: 9 malam
  • Lokasi: TGV 1 Utama
HADIAH MADAME WEB - 1

Anda juga berpeluang untuk memenangi barangan merchandise premium filem ini:

  • 5 x Madame Web Cosmetic Bag
  • 5 x Madame Web Tote Bag
  • 8 x Madame Web T-Shirt

Apa yang korang perlu buat ialah:

1.  ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com dan ‘Follow’ Twitter & Instagram Budiey: @budiey. Untuk info lanjut tentang filem ini, anda juga diwajibkan untuk ‘Like’ Facebook Sony Pictures Malaysia dan ‘Follow’ Twitter & Instagram @sonypicturesmy

2. Sila cipta slogan kreatif anda dan hantar melalui emel bersama jawapan pada soalan di bawah.

Jawab soalan mudah ini:

1. Namakan pengarah filem MADAME WEB

2. Sila emelkan jawapan & slogan anda:

Slogan: Saya mahu menonton filem MADAME WEB di pawagam kerana… (tidak lebih dari 100 huruf)

Sertakan juga maklumat peribadi:

Nama:

Instagram:

Alamat surat menyurat:

Email:

Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada: [email protected]

dengan tajuk email: Tayangan Filem MADAME WEB – BUDIEY CHANNEL

Tarikh tutup peraduan:

12 Februari 2024

Pemenang akan dihubungi oleh Budiey melalui email.

Peraduan Jom Menangi Tiket Premiere & Merchandise Filem MADAME WEB

Untuk info lanjut tentang filem ini, anda dijemput untuk ‘Like’ Facebook Sony Pictures Malaysia dan ‘Follow’ Twitter & Instagram @sonypicturesmy

Jangan lupa follow Budiey di Twitter (@budiey) and ‘Like’ Facebook Budiey Channel untuk mengetahui ulasan filem dan berita terkini tentang dunia hiburan.

Terima kasih kepada Sony Pictures Entertainment dan pembaca Budiey Channel yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang.

Peraduan Jom Menangi Tiket Premiere & Merchandise Filem MADAME WEB
Peraduan Jom Menangi Tiket Premiere & Merchandise Filem MADAME WEB
Peraduan Jom Menangi Tiket Premiere & Merchandise Filem MADAME WEB

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Tiada Peserta Disingkir di Minggu Kedua Akademi Qurra’ 2024 di TV AlHijrah

Meriah Betul Konsert Ratu Rock Jilid Akhir: Ella Puteri Kota Edisi Sabah