in , ,

Peraduan Jom Menangi Tiket Premiere Filem Kisah Benar Bertajuk NAPOLEON

Nah! Ini adalah hadiah istimewa buat semua pembaca setia yang melayari blog ini! Jadi, apa tunggu lagi, cepat sertai peraduan ini untuk memenangi hadiah menonton filem ini di malam premiere, gais!

Kisah bermula ketika Bonaparte berjaya merebut kuasa politik di Perancis pada tahun 1799, dan beliau kemudian memahkotai dirinya sendiri sebagai maharaja pada tahun 1804. 

Karakternya yang cukup semangat dan bercita-cita tinggi sekaligus menjadi ahli strategi yang menonjol dalam ketenteraan membuatnya berani melawan kekuasaan negara-negara Eropa dan memperluas kekuasaannya.

Peraduan Jom Menangi Tiket Premiere Filem Bertajuk NAPOLEON

Perjalanan Napoleon dipenuhi dengan onak dan duri dan kisah cinta yang sangat kompleks. Ia jatuh cinta dengan seorang janda yang berumur 6 tahun lebih tua dan memiliki dua orang anak remaja.

Meski sudah menikah lebih dari satu dekad, beliau tak memiliki legasi penerus sehingga Napoleon memutuskan untuk bercerai dengan Josephine de Beauharnais.

Untuk pengetahuan pembaca filem ini akan ke pawagam Malaysia pada 30 November akan datang. Namun, kepada anda yang terpilih pastinya akan rasa bertuah sebab anda dapat menonton pada malam premiere iaitu pada 29 November 2023!

Anda boleh menonton treler pertama di bawah:

Peraduan Tayangan Premiere Filem NAPOLEON

Sensasi Selebriti dengan kerjasama Sony Pictures Entertainment (Malaysia) ingin menghadiahkan 30 keping tiket menonton filem ini untuk pembaca setia Budiey.com.

Info Tayangan Premiere Filem NAPOLEON:

Tarikh: 29 November 2023, Rabu

Masa: 8:30 malam

Lokasi: GSC THE STARLING MALL

Peraduan Jom Menangi Tiket Premiere Filem Bertajuk NAPOLEON

Apa yang korang perlu buat ialah:

1.  ‘Like’ Facebook page Budiey Dot Com dan ‘Follow’ Twitter & Instagram Budiey: @budiey. Untuk info lanjut tentang filem ini, anda juga diwajibkan untuk ‘Like’ Facebook Sony Pictures Malaysia dan ‘Follow’ Twitter & Instagram @sonypicturesmy

2. Sila cipta slogan kreatif anda dan hantar melalui emel bersama jawapan pada soalan di bawah.

Jawab soalan mudah ini:

1. Namakan pengarah filem NAPOLEON

2. Sila emelkan jawapan & slogan anda:

Slogan: Saya mahu menonton filem NAPOLEON di pawagam kerana… (tidak lebih dari 100 huruf)

Sertakan juga maklumat peribadi:

Nama:

Instagram:

Alamat surat menyurat:

Email:

Nombor telefon:

Hantarkan jawapan anda kepada: [email protected]

dengan tajuk email: Tayangan Filem NAPOLEON – BUDIEY CHANNEL

Tarikh tutup peraduan:

27 November 2023

Pemenang akan dihubungi oleh Budiey melalui email.

Untuk info lanjut tentang filem ini, anda dijemput untuk ‘Like’ Facebook Sony Pictures Malaysia dan ‘Follow’ Twitter & Instagram @sonypicturesmy

Jangan lupa follow Budiey di Twitter (@budiey) and ‘Like’ Facebook Budiey Channel untuk mengetahui ulasan filem dan berita terkini tentang dunia hiburan.

Terima kasih kepada Sony Pictures Entertainment dan pembaca Budiey Channel yang sentiasa memberikan sokongan. Bertemu lagi di peraduan dan kuiz yang akan datang.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

FILEM THANKSGIVING

Peraduan Jom Menangi Tiket Premiere Filem Thriller Bertajuk THANKSGIVING

NADIA OMAR AIRASIA

Nadia Omer Dilantik Jadi Ketua Pegawai Eksekutif airasia MOVE Baharu