in , ,

Penyanyi Radhi OAG & Shahira Selamat Nikah

PENYANYI Radhi OAG atau nama sebenarnya M. Radhi Razali, 36, akhirnya selamat diijabkabul dengan wanita pilihannya, Nor Shahira Ayu Zahiri, 20, jam 10.25 pagi tadi.

Pasangan yang mengenakan persalinan rona putih ini telah dinikahkan oleh imam masjid besar negeri masjid Salahudin Abdul Aziz, Shah Alam, Mohd Firdaus Subhi, dengan dihadiri seramai 100 tetamu.

Penyanyi Radhi OAG & Shahira Selamat Nikah

Sewaktu majlis itu, rombongan lelaki membawa 12 dulang hantaran berbalas 14.

Pihak perempuan menerima hantaran berupa beg tangan jenama Charles dan Keith, sebentuk cincin, set pewangi jenama Boss set al Quran set kosmetik minuman kesihatan Zahryea dan sepasang telekung dan mas kahwin berjumlah RM300 dengan wang hantaran berjumlah RM30,000.

Sebelum ini, Radhi pernah berkahwin dengan Shazlin Sharif, pada 1 Januari 2005 dan bercerai pada 8 Jun 2010.

Hasil perkahwinan itu, mereka dikurniakan seorang anak lelaki iaitu Muhammad Rifdhi Muslim yang kini berusia sembilan tahun.

Penyanyi Radhi OAG & Shahira Selamat Nikah
Penyanyi Radhi OAG & Shahira Selamat Nikah

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Betul Ke Lagu Dark Horse Katy Perry Ciplak Lagu Nike Ardilla?

Komposer Julfekar Sah Jadi Suami Min Yasmin