in ,

Pelakon Nora Danish Bersalin Dapat Anak Lelaki

Tahniah lah Budiey ucapkan kepada pelakon bermata galak, Nora Danish sebab berjaya melahirkan anak dengan selamatnya. Dapat lak anak lelaki. Mmm mesti comel. Budiey tak sabar nak tengok aje.

Pelakon Nora Danish selamat melahirkan bayi lelaki di Hospital Gleneagles, Ampang, di sini, pagi tadi. Difahamkan, pelakon berusia 26 tahun itu telah ditahan di hospital itu sejak malam tadi.

Nama pelakon ini cukup hangat menjadi bualan ramai berikutan perceraiannya dengan Toh Muda Rizal Ashram Ramli, 38, pada Ogos lalu. Mahkamah Rendah Syariah memutuskan kes lafaz cerai bekas suaminya pada Februari dan Jun tahun lalu sah yang mana ketika itu Nora sedang mengandung empat bulan. Pasangan itu bercerai dengan talak dua. Nora dan Rizal bernikah pada Jun 2006 di Masjid Wilayah Persekutuan, Jalan Duta, Kuala Lumpur.

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. wah……………tahniah la……..
    anak dia ikut muker siapa yek……
    selamat berpantang la nora danish……….
    semoga lepas nie slim melim balik……
    huhuhu……………….

  2. haloo kak nora…tahniah sbb selamat melahirkan anak leleki…..smg anak kak nora cute cam muke kak nora n bkn muke x_hubby nora y pnh jerawat n x hensem tuuu….saya pown hrp kak nora n baby dlm keadaan baik n sihat slalu…aminnnnnnnnnn

  3. Siapalah yang tolong ‘azan’ ke telinga bayi Nora ni??? Walaupun dah berpisah harap bekas suaminya tetap bertanggungjawab terhadap bayinya…Hubungan anak dan ayah tetap ada sampai ke akhir hayat:-) Lepas ni giliran Erra pula dapat bayi perempuan….Apapun tahniah kepada Nora dan Erra, walaupun ditimpa ujian hebat dalam rumahtangga kerana ‘sipolan’ yang sama….alhamdulillah walaupun bercerai….ada ‘rezeki’ yang lebih bernilai….Tuah anak…..macam Erra la..belum lahir dah anak dia dapat offer berlakon..cayalah !!!

    http://www.manggaonline.com.my/

  4. pmbetulan – bila aku bace je kisah pasal cerai dorg..aku btl2 tk respct ngn bekas suami nora! ape punye jantan. ceraikan bini wktu bini mngandung. mmg badigol btl! diye faham ke tak ape yg nora lalui swktu mngdung?? diye boleh kate dah tawar hati ngn nora..pastu ckp sbb tkde sfahaman. seolah olah mslh diye ngn nora ni tkde jalan pnyelesaian. sgguh mudah, dgn bcerai je! jantan jnis ape ntah..

  5. ermm…tahniah nora melahirkan baby ngan selamat…bila ayah dia tgok baby yg cute ni sure dia nk baik semula ngan nora kan…padan muka dia..huhuhu…

  6. congratez kak nora! mesti baby comel dan hrp2 ikut muke kak nora bkn suami kak nora.

    ntah laki jenis ape cmtu. tp bagus jgk die ceraikn nora dah, sbb aku rasa nora danish deserve someone better, bkn jantan talak main kat mulut cam bekas suami die ni.

    hrp2nya nora bahagia dan dimurahkan rezeki lps2 ni. aku kagum dgn kekuatan dan ketabahan yg kak nora tunjukkan! respect kak nora!

  7. tahniah nora..camana la nora masa pregnant tanpa suami..kesian dia bila teringin nak mkn sesuatu mesti kena minta kat mak dia kan…pas tu org pregnant ni mlm2 kaki slalu kejang…kesian dia..siapa lah yg membantu…apapapun kau memang wanita yg tabah…..harap2 bila suami dia tgk nora ngan anak….semoga cinta akn berputik semula…kesian ank tu bila tahu bapa dia ceraikan mak dia ketika dia dalam kandungan lg……

  8. Hai nora taniah kerana dapat anak lelaki tetapi ingat kalau nak kahwin lagi kena cari lelaki yang betul-betul sesuai.Oklah saya ada kerja ni nak buat nanti hantar e-mel kat saya tau.Tabah kan hati awak tu ya by…….

  9. hye kak nora..alhamdulillah..dah selamat bby dlahirkan..sye minat sngat dgan kak nora..anak kak nora mst chomel kn,,mcm ibu dia..sme name bby???sye cume nk tanye..akak tak sunyi ke tnpe tman disisi??soryy kalau kcik ati..sye harap akak blz komen sye..

  10. semoga tabah menjalani hidup yang mendatang..jaga baby leklok..n hope kak nora dapar husband yang lagi baik n hensem dari xhusband akak tu..cari laki mix senang sikit, laki melayu ni memang camtulah, tak nsem mane, tapi eksen je lebihh..da

  11. tahniah nora.bby mira pown sme usia cam bby nora.mira fhm sgt mcm mne perasaan nora mse pregnant.hrp kuat semangat & ingat larh Allah sentiasa disisi umat Nya yang bersabar…

  12. tahniah nora dengan kelahiran raykal yang comel i hopeyou bersabar dalam menempuh kehidupan seharian bersama baby yang comel tu dan apa yang terjadi jadikan sempadan hidup kita ..

  13. haloo kak nora yg qute,tahniah lar da dpt baby boy smoga chat2 slalu..saya mnt sgt kat akak nora..hehe..bubye..assalamualaikum…krmslm kat raiqal yer…

One Ping

  1. Pingback:

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Jemputan ke Party Ulangtahun ke-2 Blog Sensasi Selebriti

Kekejaman Tentera Israel Terhadap Rakyat Palestin di Gaza