in

Nora Danish Namakan Anaknya Putera Raiqal Ramli Bin Rizal Ashram Ramli

Alhamdulilah, Nora Danish dah selamat melahirkan anak sulungnya bernama Putera Raiqal Ramli Bin Rizal Ashram Ramli di hospital bertaraf 5 bintang, pada 7 Januari lalu. Baby yang dilahirkan pun dalam keadaan sihat seberat 3.5kg. Mesti comel macam emak dan ayahnya juga. Nora dengan begitu bersemangat dan menguatkan azamnya untuk bersalin secara normal dan tidak melalui sebarang pembedahan. Begitu kuat dan kentalnya jiwa seorang wanita bergelar Nora Danish. Syabas Nora!

“Sebabnya, Nora mahu rasakan sendiri bagaimana sakitnya bersalin. Memang sampai satu peringkat, doktor memberikan dia satu peluang lagi untuk ‘push’ kerana jantung anaknya mulai lemah. Akhirnya dengan penuh tawakal dan kudrat dalaman, Nora berjaya melahirkan bayi lelakinya yang comel, seberat 3.5 kilogram.”

Mungkin Nora dan Rizal akan rujuk semula demi anak sulung mereka?

Oh nooo… tidak sekali-sekali!

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. ala nora, rujuk semula pun pa salahnya…moga-moga suami berubah bila dah ada anak ni…ye la, nama ‘ramli’ pun tak drop…ada baiknya rujuk demi anak yg baru melihat dunia…apa-apa pun, tepuk dada tanya selera…hanya empunya diri jaa yg dapat menentukan jalan hidupnya sendiri…

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Gambar Linda Jasmine Pakai Barang Kemas Habib Jewels

Wedding Que Haidar & Linda Jasmine Dapat Tajaan Habib Jewels