in

Nora Danish Namakan Anaknya Putera Raiqal Ramli Bin Rizal Ashram Ramli

Alhamdulilah, Nora Danish dah selamat melahirkan anak sulungnya bernama Putera Raiqal Ramli Bin Rizal Ashram Ramli di hospital bertaraf 5 bintang, pada 7 Januari lalu. Baby yang dilahirkan pun dalam keadaan sihat seberat 3.5kg. Mesti comel macam emak dan ayahnya juga. Nora dengan begitu bersemangat dan menguatkan azamnya untuk bersalin secara normal dan tidak melalui sebarang pembedahan. Begitu kuat dan kentalnya jiwa seorang wanita bergelar Nora Danish. Syabas Nora!

“Sebabnya, Nora mahu rasakan sendiri bagaimana sakitnya bersalin. Memang sampai satu peringkat, doktor memberikan dia satu peluang lagi untuk ‘push’ kerana jantung anaknya mulai lemah. Akhirnya dengan penuh tawakal dan kudrat dalaman, Nora berjaya melahirkan bayi lelakinya yang comel, seberat 3.5 kilogram.”

Mungkin Nora dan Rizal akan rujuk semula demi anak sulung mereka?

Oh nooo… tidak sekali-sekali!

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Gambar Linda Jasmine Pakai Barang Kemas Habib Jewels

Wedding Que Haidar & Linda Jasmine Dapat Tajaan Habib Jewels