in , ,

NOIR Pecah Tradisi Pertama Taja AJL 36

Selepas empat tahun mengukuhkan jenama dan populariti rangkaian produk dipasarkan, syarikat berasaskan kecantikan halal dan premium, Noir Health & Beauty Sdn Bhd buat kali pertama berjinak-jinak sebagai penaja utama kemuncak Anugerah Juara Lagu edisi ke 36 (AJL 36).

Ia seterusnya bakal membawa debaran anugerah yang mengangkat bakat komposisi itu ke pelusuk negara dengan program Jelajah NOIR AJL36.

Syarikat yang diasaskan oleh Eriyca Baiduri atau lebih mesra dikenali sebagai Madammu sejak tahun 2017 itu memperkenalkan pasukan #gengcantiknoir sebagai jentera utama mengemudi siri jelajah ini.

Noir Pecah Tradisi Pertama Taja Ajl 36

Madammu yang baru-baru ini turut muncul di pentas Semi Final Muzik Muzik 36 (sfmm36) amat teruja dengan kolaborasi strategik bersama program hiburan televisyen paling popular Itu.

Siri jelajah itu dijangka bermula 24 Januari ini dan tamat pada 26 Februari depan dengan #gengcantiknoir bakal menemui khalayak di Utara, Selatan, Pantai Timur hinggalah ke Lembah Klang.

Noir Pecah Tradisi Pertama Taja Ajl 36

“Ia juga merupakan misi mempromosi program usahawan NOIR dengan objektif ingin menarik lebih ramai wanita yang ingin memulakan perniagaan tanpa modal dan boleh mencapai pendapatan hingga RM10,000 sebulan.

“Tak ketinggalan untuk mempromosi jenama produk ini dan bertemu Madammu secara dekat,” katanya.

Pada acara sfmm36 itu, Khai Bahar dan Aina Abdul yang juga bolos sebagai finalis AJL 36 turut dinobat sebagai Penyanyi Pilihan NOIR.

Sementara itu, pada 31 Disember lalu juga, jenama ini menganjurkan sebuah acara bagi menghargai agen, stokis atau ahli menerusi Majlis Penyampaian Hadiah Purple Bonanza.

Noir Pecah Tradisi Pertama Taja Ajl 36

Pertandingan dianjurkan sejak Februari hingga Ogos lalu yang menawarkan ganjaran hebat dengan sebuah Proton X50 kepada pemenang utama dan dua buah Proton Iriz serta 10 biji motosikal kepada ahli berprestasi tinggi yang menang dalam Cabutan Bertuah Purple Bonanza.

Noir Pecah Tradisi Pertama Taja Ajl 36

Walaupun dunia dilanda pandemik dan ramai yang terkesan, namun NOIR berjaya membuktikan bahawa jenama produk kecantikan tempatan ini kalis cabaran dan berjaya menghasilkan usahawan wanita yang mampu menjana pendapatan bulanan sehingga puluhan ribu ringgit.

Noir Pecah Tradisi Pertama Taja Ajl 36

NOIR pernah dinobatkan sebagai Produk Penjagaan Kulit Premium Terbaik di Asia Halal Brand Award (AHBA) 2019.

Noir turut menerima Anugerah Superbrands Malaysia 2020 dalam Kategori Kesihatan & Kecantikan dan The BrandLaureate – The World’s BestBrands e-Branding Awards dalam kategori “Cosmetic and Skin Care Solution.

Noir Pecah Tradisi Pertama Taja Ajl 36

“Layari www.jelajahnoirajl36.com untuk butiran lanjut siri jelajah ini.

“Ikuti juga perkembangan semasa di Facebook dan Instagram NOIR Health & Beauty,” katanya.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Rozita Che Wan 1 | 17

Habib Rasmi Bilik Pameran Terbesar di Pavilion Bukit Jalil Tampil Konsep Moden & Kontemporari

Adibah Noor Gegar Vaganza 2021

Netizen Kecewa Adibah Noor ‘Rosakkan’ BERDIRI BULU ROMAKU, Ini Respon Hetty Koes Endang