in , ,

Netflix Ajak Anda Terokai Dunia Fesyen & Impian dalam THE FABULOUS

Siri Netflix yang akan menemui penonton tak lama logi berjudul, The Fabulous akan menghubungi peminat global pada 4 November dengan sebuah kisah menggapai impian, cinta dan persahabatan yang cukup dramatik oleh sekumpulan rakan-rakan yang berdedikasi dalam industri fesyen.

Dalam drama ini, Chae Soo-bin membawa watak sebagai Pyo Ji-eun, seorang pengurus di agensi PR untuk jenama mewah dan seorang wanita berani yang dipenuhi dengan semangat dan kebanggaan untuk kerjanya. 

Choi Min-ho memainkan peranan sebagai pengubahsuai bebas Ji Woo-min yang sentiasa bersikap acuh tak acuh tetapi mula berkembang apabila dia belajar lebih banyak tentang impian dan cintanya.

Sebuah trailer sudah pun dilancarkan dan dari situ, kisah ini menunjukkan sekilas kehidupan Ji-eun, Woo-min, dan rakan rapat mereka di tengah-tengah kemewahan dan glamor industri fesyen. 

Lee Sang-woon, yang pernah muncul dalam The Good Detective dan banyak muzikal termasuk Grease, memainkan peranan sebagai pereka Joseph yang mempunyai jenama sendiri bernama Mr. Joseph. 

Model terkenal kehidupan sebenar Park Hee-jung yang telah menghiasi banyak landasan untuk jenama terkenal seperti Louis Vuitton, Dior, Balmain dan Burberry, menggambarkan supermodel Ye Seon-ho, menandakan peranan lakonannya yang pertama.

The Fabulous | Teaser Key Art

Merakam bahagian dunia fesyen yang pantas dan menarik, treler itu mendedahkan kerja keras yang berlaku di belakang tabir untuk menarik landasan yang cantik. Rakan-rakan yang cukup menghiburkan dan menyokong antara satu sama lain semasa menangani masalah jatuh bangun industri fesyen.

Diarahkan oleh Kim Jeong-hyeon dari Hotel Del Luna, Legal High, dan A Korean Odyssey, The Fabulous — yang merangkumi kehidupan rakan-rakan muda dan hebat yang bersemangat dan bersemangat — akan disiarkan pada 4 November, hanya di Netflix.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Cncrd.

CNCRD Lancar Platform Digital Tempatan Untuk Jual Beli Kasut Sneaker

Wings

Wings Bakal Gegarkan Zepp KL Menerusi Konsert Naga Kramat Pada 22 Okt Ini