in ,

Neelofa Tercalon dalam Influencer Awards 2019 Monaco

Tahniah buat Neelofa Tercalon dalam Influencer Awards 2019 Monaco dalam kategori usahawan.

Pengacara yang juga ahli perniagaan terkenal, Neelofa menyifatkan pencalonan dalam kategori usahawan pada anugerah berprestij antarabangsa, Influencer Awards 2019 Monaco sebagai ruang terbaik untuk mengukuhkan empayarnya.

Bakal berlangsung di Monaco pada 5 dan 6 Oktober depan, Neelofa berkata, dia tidak menduga namanya disenaraikan dalam anugerah anjuran keluarga diraja Monaco itu.

“Sejujurnya, saya tidak menyangka nama saya tersenarai dalam anugerah ini. Sudah tentu, kemenangan adalah perkara paling besar dalam hidup saya.

“Peluang ke sana juga saya akan manfaatkan untuk bertemu individu berpengaruh di seluruh dan mengembangkan rangkaian perniagaan saya,”

– Neelofa

Berharap pencalonannya itu dapat memberi inspirasi kepada rakyat Malaysia untuk menggapai impian lebih besar, Neelofa berkata, dia begitu menghargai peluang yang julung-julung kali datang itu.

Kali kedua dianjurkan, Influencer Awards 2019 Monaco direalisasikan Pauline Ducruet yang juga anakanda sulung Puteri Monaco, Stephanie bersama beberapa individu lain seperti Lolita Abraham, Maxime Giaccardi dan Thomas Peters.

Influencer Awards 2018 Monaco diadakan pada 7 Oktober lalu di Hotel Meridien Beach Plaza menyaksikan 27 anugerah diserahkan pada majlis itu.

Antara pemenang pada majlis tahun lalu termasuk penulis blog fesyen dari Perancis, Caroline Receveur (kategori Gaya Hidup) dan jurusolek Kim Kardashian, Mario Dedivanovic (kategori Jurusolek Paling Berpengaruh).

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Trick or Treat, Freak – Stranger Things fan art as interpreted by Penang-based Malaysian Artist, Lyn-Hui Ong

Rumahtangga Fizo & Mawar Berantakan? Ini jawapan Fizo Omar