in ,

Neelofa Bakal Perkenalkan Aplikasi Untuk Umat Islam, TheNoor

Ketika dunia sedang tular dengan isu penjualan data peribadi pengguna menerusi aplikasi Muslim Pro, usahawan dan selebriti terkenal Neelofa tampil dengan aplikasi terbaharu untuk kegunaan orang ramai khususnya mereka yang beragama Islam.

Menerusi beberapa perkongsiannya di media sosial, Neelofa telah memperkenalkan aplikasi TheNoor.app yang bakal berada di platform digital tidak lama lagi. Difahamkan, aplikasi ini mempunyai pelbagai fungsi dan kemudahan termasuklah panduan mengaji dan seumpamanya.

Neelofa Bakal Perkenalkan Aplikasi Untuk Umat Islam, Thenoor

Malah, beberapa perkongsian sebelum ini Neelofa dilihat telah hadir ke sebuah studio bagi merakamkan sesuatu barangkali salah satu pengisian yang ada di dalam aplikasi The Noor. Sejak akaun rasmi aplikasi tersebut diwujudkan,rata-rata peminat menyambut baik akan penghasilan TheNoor malah mereka turut mengharapkan ianya mampu memudahkan urusan pengguna beragama Islam.

Neelofa Bakal Perkenalkan Aplikasi Untuk Umat Islam, Thenoor
Neelofa Bakal Perkenalkan Aplikasi Untuk Umat Islam, Thenoor

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Hans Isaac | 19

Hans Isaac Bakal Calon PKR Parlimen Ampang?

Shah Rukh Khan | 20

Hos Bollywood Pertama Airbnb, Gauri & Shah Rukh Khan Lancar HOME WITH OPEN ARMS