in , ,

NCT DREAM Umumkan Konsert Epik di Axiata Arena Kuala Lumpur!

Join the Dream!

NCT DREAM sensasi K-pop sangat teruja untuk mengumumkan kepulangan mereka yang sangat dinanti-nantikan ke Kuala Lumpur untuk NCT DREAM TOUR ‘THE DREAM SHOW2 : In A DREAM’ di KUALA LUMPUR.

Dipersembahkan oleh Yes 5G, anjuran Star Planet, konsert itu akan diadakan pada 20 Mei 2023 jam 5 petang di Axiata Arena Bukit Jalil, Kuala Lumpur.

Seluruh peminat pastinya mengharapkan persembahan karismatik dan dinamik oleh kumpulan lelaki KPOP yang popular ini.

NCT DREAM Umumkan Konsert Epik di Kuala Lumpur!

Dengan lagu-lagu yang menarik dan persembahan ceria mereka, NCT DREAM, sub-unit kumpulan K-pop NCT, dengan pantas meningkatkan bilangan peminat mereka selepas membuat penampilan sulung pada tahun 2016. “Glitch Mode,” album studio terbaru kumpulan itu, telah mencapai pencapaian yang sangat besar. populariti dan carta teratas di seluruh dunia.

Pada hari pelancaran, prapesanan untuk album itu melebihi dua juta salinan, memecahkan rekod album terdahulu mereka.

NCT DREAM Umumkan Konsert Epik di Kuala Lumpur!

NCT DREAM terdiri daripada 7 ahli: MARK, RENJUN, JENO, HAECHAN, CHENLE, JAEMIN dan JISUNG. Konsert jelajah dunia yang akan datang akan menampilkan gabungan lagu-lagu hits terbaik NCT DREAM, serta lagu-lagu baharu daripada album terbaru mereka.

Peminat mungkin menjangkakan persembahan bertenaga dengan visual yang menakjubkan semasa konsert!

NCT DREAM Umumkan Konsert Epik di Kuala Lumpur!

Berita baik untuk pengguna Yes 5G! 1,000 pengguna pertama Yes 5G yang layak yang diberi ganjaran Kod Promo berhak menikmati Keistimewaan Presale tiket eksklusif yang dijadualkan pada 5 April 2023 dari 2 petang-7 malam. Pergi ke halaman media sosial Yes 5G untuk mengetahui caranya!

NCT DREAM Umumkan Konsert Epik di Kuala Lumpur!

Jualan tiket awam untuk NCT DREAM TOUR ‘THE DREAM SHOW2 : In A DREAM’ di KUALA LUMPUR akan bermula pada 6 April 2023 mulai jam 2 petang dan seterusnya melalui my.bookmyshow.com. Harga tiket dari RM298 hingga RM798 *tertakluk kepada yuran tempahan tiket RM4. Tandai kalendar anda sekarang dan jadilah orang pertama yang mendapatkan tempat anda di acara yang tidak dapat dilupakan ini!

Jangan lepaskan peluang anda untuk menonton NCT DREAM Live! Untuk maklumat lanjut, hubungi +603 92233667 atau layari www.starplanet.com.my

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

ELON MUSK

Elon Musk Kini Merupakan Akaun Dengan Pengikut Paling Tinggi Di Twitter

Nadia Fharshah & Amirul Fadzuan Bergabung Dalam Tiara Versi Hindi ‘SAHARA’