in , ,

Musim Baru HBO Drama Siri Perdana INDUSTRY  2 Ogos Di HBO

Drama kewangan kembali dengan Myha’la Herrold, Marisa Abela dan Harry Lawtey menavigasi melalui lantai perdagangan dalam dunia pasca COVID

Drama bersiri HBO Industry, daripada pencipta Mickey Down dan Konrad Kay, ditayangkan pada waktu yang sama dengan A.S. pada hari Selasa, 2 Ogos jam 9 pagi di HBO (Astro Ch 411) dan HBO GO, dengan encore hari yang sama pada 10 malam di HBO. Episod baharu akan menyusul setiap hari Selasa.

Industri memberikan pandangan orang dalam tentang kotak hitam kewangan tinggi berikutan sekumpulan jurubank muda ketika mereka memalsukan identiti mereka dalam persekitaran periuk tekanan dan seks dan dadah di pejabat bank antarabangsa Pierpoint & Co di London. Dalam Musim 2, graduan kami tidak lagi dibenarkan berselindung di sebalik status graduan mereka. Pasaran sedang meruncing, dan Pierpoint kembali bekerja atau mandat yang lain menjadikan tingkat dagangan lebih bersemangat dan paranoid berbanding sebelum ini.

Pengurusan baharu A.S. akan menggunakan petrol di atas api – suntikan tenaga silang Atlantik yang menyalakan api di bawah setiap pekerja. Kini Harper (Herrold), Yasmin (Abela) dan Robert (Lawtey) mesti memacu perniagaan baharu dan membuat pakatan baharu di dalam dan di luar pejabat kerana Pierpoint dan pegawai bank juniornya berusaha untuk mengambil setiap kelebihan dalam dunia pasca COVID.

Selepas hampir semua jawatan yang dijamin di Pierpoint & Co., musim kedua Industri meningkat setahun selepas kemuncak wabak dan membintangi kembali “Graduan” Myha’la Herrold (Badan, Badan, Badan) sebagai Harper Stern, Marisa Abela (Cobra ) sebagai Yasmin Kara-Hanani, Harry Lawtey (The Pale Blue Eye) sebagai Robert Spearing, dan David Jonsson (Deep State) sebagai Gus Sackey; dan “Pengurusan” Ken Leung (Old and HBO’s High Maintenance) sebagai Eric Tao, dan Conor MacNeill (Artemis Fowl) sebagai Kenny Kilblane.

Membangkitkan status quo di Pierpoint & Co. ialah pemain tetap baharu musim ini – Alex Alomar Akpobome (Twenties) sebagai Danny Van Deventer, Pengarah Eksekutif wonderkid dari pejabat New York, Indy Lewis (La Fortuna) sebagai Venetia Berens, Yasmin yang terbaru merekrut di Meja Jualan Pertukaran Asing, dan Katrine de Candole (Dominion) sebagai Celeste Pacquet. Jay Duplass (The Chair) membintangi sebagai pengurus dana lindung nilai yang terkenal Jesse Bloom, Sonny Poon Tip (Anatomy of a Scandal) sebagai anaknya Leo Bloom, dan Adam Levy (The Witcher) sebagai bapa playboy Yasmin, Charles Hanani. Pelakon berulang yang kembali termasuk Sarah Parish sebagai Nicole Craig, Nicholas Bishop sebagai Maxim Alonso, Sagar Radia sebagai Rishi Ramdani, Mark Dexter sebagai Hilary Wyndham dan Caoilfhionni Dunne sebagai Jackie Walsh.

Industri dicipta, ditulis dan dikeluarkan eksekutif oleh Mickey Down dan Konrad Kay; ditulis dan eksekutif dihasilkan oleh Jami O’Brien. Siri ini ialah Bad Wolf Production untuk HBO/BBC dan dikeluarkan eksekutif oleh Jane Tranter, David P. Davis, Ryan Rasmussen, dan oleh Ben Irving untuk BBC; dihasilkan oleh Edo Ferretti. Penulis tambahan termasuk Matthew Barry, Zara Meerza, Joseph Charlton dan Charly Evon Simpson. Pengarah termasuk Birgitte Stærmose, Isabella Eklöf dan Caleb Femi.

Strim atau muat turun Industri Musim 2 dari 2 Ogos di HBO GO. Juga, ikuti musim pertama Industri di HBO GO. Langgan HBO GO dalam talian di https://www.hbogoasia.my/ atau aplikasi mudah alih melalui App Store atau Play Store dengan harga serendah RM23.30/bulan. Anda juga boleh mengakses HBO GO melalui Astro. HBO GO juga tersedia pada Android TV, Apple TV, LG TV dan Samsung Smart TV – serta dilengkapi dengan fungsi AirPlay dan Google Cast.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Datuk Sheila Majid Dendang Lagu Tema Filem Juang, Wira Hatiku

Sandiaga Lancar Kerjasama Richworks Bimbing Usahawan Indonesia