in , ,

MuscleManiaClub Melancarkan Jenama Terkenal Suplemen Kecergasan BioTechUSA

MuscleManiaClub, pengedar produk nutrisi premium dan suplemen sukan terbesar Malaysia melancarkan jenama tambahan kecergasan terkemuka – BioTechUSA bersama duta jenamanya, Ulisses Jr. Pengamal kecergasan dan peminat kini boleh memilih pelbagai jenis suplemen yang ekslusif oleh BioTechUSA. Ia kini boleh didapati secara rasmi di cawangan MuscleManiaClub dan tersedia untuk pembelian dalam talian di laman web mereka.

MuscleManiaClub Melancarkan Jenama Terkenal Suplemen Kecergasan BioTechUSA

“Ianya satu penghormatan untuk melancarkan BioTechUSA di sini di Malaysia untuk peminat dan pelanggan setia kami.

Diedarkan secara ekslusif oleh MuscleManiaClub, salah satu daripada nilai utama kami adalah untuk menyebarkan kesedaran mengenai betapa pentingnya menjalani gaya hidup yang sihat, sambil membantu meningkatkan industri kecergasan tempatan.

Dengan pelancaran hari ini, saya sangat gembira bahawa pelanggan kami kini mempunyai akses kepada jenama produk pemakanan premium yang terkenal di peringkat antarabangsa.

Terima kasih kepada BioTechUSA dan Ulisses Jr. untuk sokongan terhadap MuscleManiaClub,”

– Vincent Loh, pengasas MuscleManiaClub

Pertama kali ditubuhkan pada tahun 1999, BioTechUSA dikenali dengan makanan tambahan yang berkualiti tinggi, pelbagai serbuk protein, formula pra-senaman, produk stamina-bangunan, dan lebih daripada 40 produk vitamin untuk membantu meningkatkan dan meningkatkan individu dalam mencapai matlamat kecergasan ideal mereka. Produknya sesuai dan inklusif untuk semua individu, dengan pelbagai alternatif yang sesuai untuk vegan juga.

MuscleManiaClub Melancarkan Jenama Terkenal Suplemen Kecergasan BioTechUSA

Kehadiran BioTechUSA terus berkembang di seluruh dunia, dengan produk dan perkhidmatan yang berkualiti tinggi dalam pemakanan, kecergasan dan perundingan – ianya dijual di lebih daripada 160 kedai francais dan diedarkan di lebih daripada 70 buah negara.

Di Malaysia, pelanggan boleh mendapatkan barangan keluaran BioTechUSA melalui MuscleManiaClub dengan lebih daripada 50 produk untuk meningkatkan prestasi kecergasan mereka, membolehkan mereka menjadi satu langkah lebih dekat untuk mencapai diri fizikal yang terbaik.

MuscleManiaClub Melancarkan Jenama Terkenal Suplemen Kecergasan BioTechUSA

“Memperluaskan jejak BioTechUSA di Malaysia adalah satu peristiwa yang penting bagi kami.

Memasuki pasaran Asia Tenggara sentiasa menjadi sebahagian daripada rancangan perniagaan kami selain dari negara-negara yang sudah sedia ada.

Kami berharap dapat terus menyebarkan mesej BioTechUSA untuk menyokong kecergasan dan menggalakkan gaya hidup sihat ke seluruh dunia. Kami sangat gembira bahawa rakyat Malaysia kini akan mempunyai akses kepada pelbagai produk premium kami.

Tidak ada tempat yang lebih baik untuk produk kami diperkenalkan di Malaysia, daripada di MuscleManiaClub.

Salah satu misi teras kami adalah untuk bekerja rapat dengan komuniti kecergasan lain di seluruh dunia, dan perkongsian sinergi ini dengan MuscleManiaClub adalah bukti kami,”

– Balazs Levai, Pemilik dan Pengarah Jualan BioTechUSA

Produk BioTechUSA kini boleh didapati untuk pembelian dalam talian, dan juga di seluruh cawangan MuscleManiaClub di seluruh negara. Untuk maklumat lanjut mengenai penawaran menarik lain di MuscleManiaClub, dan maklumat produk BioTechUSA, sila layari https://www.musclemaniaclub.net/.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Spider Bakal Perform di Sunday Night Live Hard Rock Cafe KL

Fad Sebak & Menangis Terima Kek Hari Jadi dari ‘Arwah Abam’