in , ,

Persembahan Datuk Sheila Majid di Minum Petang Ibu Ratu Hatiku

Kepada semua pembaca yang akan meraikan Hari Ibu esok, anda semua diajak untuk memeriahkan majlis Minum Petang Ibu Ratu Hatiku sempena sambutan Hari Ibu bertempat di Royale Chulan, Kuala Lumpur pada 29 Mei 2013 jam 3 petang. Luahkan Rasa Cinta, Raikan Ibu Tercinta.

Ini adalah peluang untuk anda menyaksikan persembahan Datuk Sheila Majid dan juga fashion show daripada Cosry. Cabutan bertuah turut menanti tetamu yang hadir. Sesiapa yang berminat untuk membuat tempahan meja dan seat bolehlah menghubungi sidang redaksi Harmoni di talian 03-89262999 atau menghubungi Rosmawati Idris di talian 012-2437555, Rahaiza 019-2272305 & Aini 017-2465490.

Dan ini adalah khas untuk Majalah Harmoni di atas jasa baik kerana telah menyiarkan artikel tentang Budiey Dot Com. Terima kasih buat anda semua, terutamanya wartawan bernama Syaiful yang telah sudi menemuramah Budiey.

Sheila Majid Hari Ibu
Majalah Harmoni

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Program 3R Respek Relaks Respon Kembali di TV3

Kisah Chenta Cornetto Uda & Dara Lakonan Dafi