in ,

Mentor Mas Idayu, Mus, Dayang Nurfaizah, Ziana Zain, Azmeer & Joe Flizzoe

Mentor dan Protege…kata panggilan popular bagi program realiti pencarian bakat baru bidang seni suara tempatan kembali lagi untuk musim baru.

Dengan kejayaan menganjurkannya untuk tiga musim berturut-turut dengan melahirkan bakat-bakat seperti Pija, Fiq dan Black, Mentor musim ke-4 muncul lagi dan pasti bakal mengegarkan!

Dengan satu objektif iaitu melahirkan bakat baru, program ini terkenal dengan memfokuskan kepada kekuatan vokal protege-protege yang bertanding.

Sesi audisi yang akan bermula akhir Februari ini, bakal diterajui oleh 6 Mentor terpilih iaitu Mas Idayu, Mus (May), Dayang Nurfaizah, Ziana Zain, Azmeer dan Joe Flizzow.

Soalnya, Mas Idayu sekali lagi dilantik menjadi mentor? Adakah mampu beliau mengekalkan kejuaraan yang diraih menerusi Black?

Kehadiran Ziana Zain antara yang dinantikan oleh peminat kerana penyanyi bersuara lantang ini dah lama menyepikan diri. Juga dengan adanya Dayang Nurfaizah, karier penyanyi R&B ini bakal berkembang.

Nantikannya…

3880894371 1Fc52Cd7Ca O | 4

Mas Idayu, sekali lagi bergelar Mentor

4278052904 1Fbeff36Eb O | 5

Ziana Zain, mentor paling ditunggu-tunggu? Bakal Juara?

4236234663 6071F0576D O | 6

Siapa agaknya protege Dayang Nurfaizah? R&B Rulez

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Celebrity Red Carpet Photo 52nd Annual Grammy Awards

Malaysia Book of Records