in , ,

Menginap di M Resort & Hotel KL, Anda Berpeluang Menang iPhone 15 Pro 

M Resort & Hotel Kuala Lumpur Meraikan Tahun Kejayaan dengan Sambutan Ulang Tahun Yang Cukup Berterusan Meriah dan Hadiah iPhone 15 Pro plus dan Apple Watch Siri 9!

M Resort & Hotel Kuala Lumpur sangat teruja untuk mengumumkan kesinambungan sambutan ulang tahun pertama yang meriah. Mengingati tahun kejayaan dan pertumbuhan, ini adalah simbolik untuk menghargai dan mengucapkan terima kasih atas sokongan tetamu yang dihargai. Perjalanan ini sungguh menakjubkan, dan M Resort & Hotel Kuala Lumpur sangat gembira untuk melakukannya mencapai pencapaian penting ini.

Menginap di M Resort & Hotel Kuala Lumpur, Anda Berpeluang Menang iPhone 15 Pro Plus

Sebagai tanda kesyukuran dan untuk berkongsi kegembiraan dengan kejayaan ini, M Resort & Hotel Kuala Lumpur melanjutkan sambutan dengan promosi eksklusif “Stay and Win”, yang menampilkan peluang untuk memenangi iPhone 15 Pro (bernilai RM5999) dan Apple Watch yang sangat diidamkan iaitu Siri 9 (bernilai RM1899) setiap minggu, dari 22 Oktober hingga 30 November 2023. Pakej berharga dari RM420nett semalam dan termasuk sarapan pagi.

M Resort & Hotel Kuala Lumpur

Tawaran “Stay and Win” merangkumi intipati komitmen M Resort & Hotel Kuala Lumpur untuk menyediakan pengalaman yang luar biasa untuk tetamu.

Melangkah ke hadapan, M Resort & Hotel Kuala Lumpur tidak sabar-sabar untuk meneruskan perjalanan ini, menjangkakan lebih banyak pencapaian dan detik-detik perkongsian bersama!

M Resort & Hotel Kuala Lumpur

Bagaimana Caranya Untuk Mengambil Bahagian:

  • Hanya tempah penginapan anda dengan M Resort & Hotel Kuala Lumpur 
  • Terokai laman web M Resort & Hotel Kuala Lumpur untuk terma dan syarat yang lengkap.
  • Kekal terlibat dengan M Resort & Hotel Kuala Lumpur di saluran media sosial untuk kemas kini dan pengumuman hadiah.
  • Jangan lepaskan tawaran hebat ini dan rebut peluang ini. Semoga maju jaya dan nasib menyebelahi anda, mengubah impian menjadi kenyataan.

*Tertakluk kepada terma dan syarat.

M Resort & Hotel Kuala Lumpur

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Afgan & Lyodra Bersatu Dalam Lagu Berjudul ‘ADA’, Sebuah Kisah Putus Cinta

Kurangkan Berat Badan Tangani Penyakit Berkaitan Kardiovaskular