in , ,

Mengapa Anda Perlu Dapatkan Galaxy A SEKARANG!

Pengalaman Galaxy Hebat untuk menjadi produktif

Galaxy A54 5G dan Galaxy A34 5G yang hebat hadir untuk mengambil alih dunia anda. Rakan sejati yang melekat di hati, fikiran dan tapak tangan Awe-Day, Awe-Night, telefon pintar ini memberikan anda semua yang anda perlukan – daripada kamera, kepada bateri, kepada kelajuan, kepada ketahanan, anda dilindungi di semua permukaan. Serbaguna dan menawarkan nilai hebat pada harga yang berpatutan, sukar untuk dipercayai, tetapi nampaknya benar apa yang mereka katakan… Hebat untuk semua orang.

Mengapa Anda Perlu Dapatkan Galaxy A SEKARANG!

Nightography yang mengagumkan untuk bersinar lebih terang

Memilih telefon anda yang seterusnya berdasarkan ciri kamera adalah sifat kedua sekarang. Mahukan kamera pro-gred bersaiz poket? Kemudian temui sahabat baharu anda, Galaxy A54 5G dan Galaxy A34 5G. Nightography Hebat pada Galaxy A54 5G memberikan imej yang menakjubkan dan jelas tentang anda dan anak anjing berbulu anda Awe-Night dalam gelap dengan lampu neon yang berbeza! OIS dan VDIS yang dipertingkatkan menghasilkan video yang mantap dan jelas serta foto yang kurang kabur walaupun semasa anda bergerak. Jadilah pemilik bangga dengan koleksi swafoto yang sempurna atau berhubung dengan dunia melalui panggilan video yang lancar berkat kamera hadapan 32MP. Dan kini anda boleh mengalih keluar bayang-bayang dan pantulan buat kali pertama dalam siri Galaxy A dengan alat pengeditan yang dipertingkatkan. Siapa kata kesempurnaan tidak boleh dicapai?

Pengalaman Galaxy Hebat untuk menjadi produktif

Galaxy A54 5G dan Galaxy A34 5G membawakan anda Pengalaman Galaxy Hebat yang menjadikan kehidupan dan kerja mudah. Gunakan Kongsi Pantas untuk menghantar fail serta-merta ke peranti Galaxy atau mana-mana peranti, termasuk peranti bukan Galaxy melalui pautan atau kod QR. Tetapkan Mod & Rutin yang sangat diperibadikan untuk mengautomasikan telefon anda untuk sebarang senario Awe-Day. Sambungkan telefon anda dengan PC anda dengan Pautan ke Windows, supaya anda boleh bekerja dengan lebih produktif pada satu skrin. Anda akan dapat menggunakan apl anda, membuat panggilan dan mengakses bahan telefon anda terus daripada PC anda. Anda juga boleh membuat pembelian dari telefon anda dengan Samsung Wallet untuk lebih kemudahan.

5G yang hebat untuk mempercepatkannya

Lihat ke mana kelajuan super boleh membawa anda. Serlahkan potensi anda dengan rangkaian 5G Hebat pada Galaxy A54 5G dan Galaxy A34 5G untuk menolak had Awe-Day anda. Strim kandungan kegemaran anda tanpa penimbalan, muat turun fail besar dalam sekelip mata, tatal melalui suapan media sosial tanpa ketinggalan, dan terutama sekali jangan terlepas melihat sepasang kasut terakhir yang anda minati untuk masa yang lama apabila anda sedang berulang alik menaiki kereta api. Ditambah dengan prestasi hebat untuk permainan dan pelancaran aplikasi yang lebih baik, anda akan berasa hebat!

Bateri Hebat untuk digunakan lebih lama

Pengecas telefon dan bank kuasa ialah dua perkara yang tidak akan terdapat dalam senarai barang anda untuk dibungkus apabila anda pergi dalam perjalanan perkhemahan semalaman di alam liar. Tangkap kandungan gila dengan makhluk hutan Awe-Day dengan Galaxy A54 5G dan Galaxy A34 5G anda. Bateri Hebat ialah 5,000mAh, memberikan anda lebih daripada 2 hari kuasa. Selain itu, anda akan mempunyai masa berjam-jam main balik video untuk menonton The Blair Witch Project dengan rakan-rakan kem anda kerana anda semua tidak siuman seperti itu.

Ketahanan Hebat untuk ketukan keras

Sekolah ketukan keras tidak ada pada anda dan Galaxy A54 5G dan Galaxy A34 5G anda. Ketahanan Hebat memastikan penarafan IP67 untuk menahan sehingga 1m air tawar sehingga 30 minit. Wira tahan percikan dan aduh anda menemani anda melalui masa yang paling teruk dan paling teruk, walaupun anda terdedah kepada kemalangan. Dapatkan lebih nilai dengan kemas kini keselamatan sehingga 5 tahun, 4x kemas kini OS Android dan waranti 2 tahun pada titik harga yang boleh diakses oleh Siri A Galaxy! Ini memberi anda perisian, keselamatan dan jaminan terkini untuk memaksimumkan kitaran hayat telefon pintar anda lebih lama, jadi anda boleh yakin dengan kualiti produk dan mengetahui bahawa anda membuat pembelian yang mampan sebagai pengguna yang mementingkan alam sekitar.

Dapatkan Galaxy A54 5G | Galaxy A34 5G seperti SEKARANG, sekarang!

Mulai 7 April 2023, anda boleh mendapatkan Galaxy A54 5G dan Galaxy A34 5G di mana-mana Kedai Pengalaman Samsung, Peruncit Sah Samsung, Kedai Dalam Talian Samsung dan Kedai Jenama Samsung di Shopee dan Lazada.

ModelsColoursPrice
Galaxy A54 5G (16GB RAM* + 256GB Storage)Awesome Lime, Awesome Violet, Awesome Graphite, Awesome WhiteRM1,899
Galaxy A34 5G (16GB RAM* + 256GB Storage)Awesome Lime, Awesome Violet, Awesome Graphite, Awesome SilverRM1,599

*Including 8GB RAM Plus.

Mereka yang membeli model ini dari sekarang hingga 30 April 2023 boleh menikmati tawaran hebat ini:

  • Dapatkan sarung percuma dan Waranti 2 Tahun apabila anda membeli sama ada Galaxy A54 5G atau Galaxy A34 5G.
  • Nikmati 30% pembelian-dengan-pembelian pada penyesuai perjalanan apabila anda membeli Galaxy A54 5G, Galaxy A34 5G, Galaxy A14 LTE atau Galaxy A14 5G.
  • Dapatkan Galaxy Buds2 pada hanya RM149 dengan 70% tawaran belian dengan pembelian apabila anda membeli Galaxy A54 5G.

Get yours today: 

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

ALVIN CHONG

Alvin Chong Berahsia Sebab Tak Dapat Teruskan Puasa Tahun Ini

“Kita Cuba Lagi,” – Zulin Aziz Kembali Berbaik Dengan Suami