in , ,

Menangi Peraduan Wang Tunai RM10,000 #LIFEBEATZ TikTok Challenge

Digital Malaysia, Ekonomi Gaya Hidup Digital

Berikutan pandemic COVID-19, Malaysia telah mempercepatkan pembangunan industri digital, menggerakkan Malaysia ke arah ekonomi gaya hidup yang lebih digital.

LIFE* ialah platform gaya hidup digital pertama dalam industri telekomunikasi Malaysia yang dibangunkan oleh MBits Digital Sdn Bhd yang menawarkan pendaftaran digital kepada pengguna dan membolehkan mereka memilih nombor mudah alih sendiri, pelan data pilihan, penghantaran kad sim, malah transaksi digital.

Life

LIFE* menyediakan pengguna pengalaman kemudahan tanpa perlu tinggalkan rumah sendiri. LIFE* menyediakan platform digital nilai untuk wang (value for money) serta menawarkan pengalaman hiburan tanpa henti. Ia juga menyediakan pengguna dengan kos pakej untuk akses ke perkhidmatan hiburan tanpa henti yang ditawarkan oleh platform digital bersama dalam platform digital LIFE* itu sendiri tanpa sebarang caj tersembunyi atau tambahan.

Memperkenalkan LIFE*, Pelan Bundle Telko-Media Dengan Hiburan Tanpa Henti

“ Platform Digital Hybrid LIFE* membolehkan seluruh rakyat Malaysia mengakses berbagai platform digital dengan harga yang berpatutan “

– SARALEANA NATTAYA AZMI, PENGASAS DAN KETUA PEGAWAI EKSEKUTIF MBITS DIGITAL SDN BHD

Platform digital dalam lingkungan LIFE* menyediakan perkhidmatan daripada penstriman, permainan dan makanan dah juga membeli-belah. Setiap platform ini melambangkan keunikan LIFE*, kerana penstriman dan permainan di tawarkan secara percuma kepada pengguna LIFE*. Boucer diskaun untuk makanan dan membeli-belah di seluruh Malaysia juga ditawarkan kepada pengguna LIFE*.

LIFE* sebagai Telko-Media melambangkan berbilang kebudayaan, berbilang Bahasa dan berbagai platform untuk   mempercepatkan  #GLOCAL  dengan membina platform untuk rakyat Malaysia, mengenali platform digital gaya hidup yang dimajukan oleh rakyat Malaysia untuk rakyat Malaysia.

“LIFE* bukan sahaja pelan data, ia juga merupakan perkhidmatan lebih nilai untuk wang kerana ia menyediakan perkhidmatan hiburan tanpa henti dan tanpa sebarang caj tambahan”

– TAMILHSELVAN KUPPAN, KETUA PRODUK LIFE DAN KETUA PEGAWAI TEKNOLOGI MBITS DIGITAL SDN BHD

Life

LIFE*, Pelan data dan hiburan yang terbaru, alamilah kehidupan yang terbaru

Dapatkan LIFE*, Ubahkan LIFE anda

LIFE* akan melancarkan brand kempen melalui #LIFEBEATZ TIK TOK CHALLENGE dari 28 September sehingga 25 Oktober 2020. Pengguna TikTok boleh menyertai #LIFEBEATZ TikTok Challenge untuk menunjukkan bakat tariaan serta kreativiti mereka dengan menghasilkan video TikTok dengan mengunakan lagu LIFE*BEATZ. Setiap penyertaan berpeluang untuk memenangi hadiah bernilai RM10,000.

Untuk menyertai #LIFEBEATZ TikTok Challenge, sila mendaftar dengan email yang sah di www.getlife.com.my. Untuk mengenali lebih lanjut lanjut sila layari bahagian WHAT’S HOT.

Jumlah hadiah untuk dimenangi bernilai RM10,000

Hadiah Pertama – RM3000 serta langganan Percuma Pelan LIFE*38 selama setahun

Hadiah Kedua – RM2000 serta langganan Percuma Pelan LIFE*38 selama setahun

Hadiah Ketiga – RM1000 serta langganan Percuma Pelan LIFE*38 selama setahun

5 hadiah Saguhati – RM500 serta langganan Percuma Pelan LIFE*38 selama setahun

[ Dari kategori Penstriman, Permainan, Membeli-Belah, Makanan dan Glocal ]

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Namias | 16

Single WARNA Jadi Taruhan Pertama Kumpulan NAMIAS

Neelofa 2020 | 17

Netizen Teruja Neelofa Mula Pakai Sarung Kaki