in , ,

Hadiah Lumayan Sertai Peraduan Samsung ‘Lebih Awesome, Lebih Menang’

Memperkasakan Sambungan Hebat dengan Siri Samsung Galaxy A. Melalui tebal dan nipis, melalui tawa dan air mata, Samsung Galaxy A55 5G tersedia untuk anda!

Dalam dunia yang serba pantas hari ini, mempunyai seseorang yang bergelar teman untuk bersandar dan memastikan anda sentiasa berhubung adalah berbaloi baloi lebih dari emas. 

Masukkan Siri Samsung Galaxy A – rakan kongsi anda yang boleh dipercayai, sentiasa bersedia untuk meningkatkan dan meningkatkan kehidupan anda. Rampas salah satu daripada kuasa besar ini dan bersedia untuk menakluki dunia – atau sekurang-kurangnya senarai tugasan harian anda – dengan gaya anggun, kuasa gila dan kebolehpercayaan yang tidak berbelah bahagi sentiasa di sisi anda.

Insomniacks with Samsung Galaxy A55 5G_KV
(Kiri) Wan Arif Iskandar dari Insomniacks, Syed Mir Iqbal (Iqie) dari Insomniacks, Danial Lee Hashim dari Insomniacks

Lihat, kita faham – kehidupan boleh menjadi satu tindakan menyulap sebenar. Antara tarikh akhir kerja, mengekalkan hubungan dan cuba bertemu orang baharu, mudah untuk berasa terharu. Itulah sebabnya banyak pemikiran telah dimasukkan ke dalam mencipta Siri Samsung Galaxy A – produk yang akan menjadikan hidup anda lebih mudah. 

Ia direka bentuk agar sesuai dengan lancar ke dalam rutin harian anda dan mengurangkan beban itu dari bahu anda, supaya anda boleh fokus pada perkara yang benar-benar penting tanpa semua tekanan tambahan.

Dengan reka bentuk yang anggun dan moden, Samsung Galaxy A55 5G bukan sahaja kelihatan menakjubkan tetapi juga menawarkan prestasi dan ketahanan yang tiada tandingan. Kerana mengapa berpuas hati dengan apa-apa yang kurang dalam teman harian?

Insomniacks performing the song _Teman_
(Kiri) Wan Arif Iskandar dari Insomniacks, Syed Mir Iqbal (Iqie) dari Insomniacks, Danial Lee Hashim dari Insomniacks mempersembahkan lagu ‘Teman’

Galaxy A55 5G akan tersedia untuk anda

Bingkai logam sisi rata untuk rupa dan rasa anggun Samsung Galaxy A55 5G

Mencari ketahanan? Samsung Galaxy A55 5G telah membantu anda. Selain bingkai logam aluminium anggun yang memancarkan kelasnya sambil memberikan ketahanan, Samsung Galaxy A55 5G dilindungi dua kali ganda oleh Gorilla Glass Victus+ yang teguh yang memastikan tahan lama terhadap haus dan lusuh harian. Ia telah direka bentuk untuk menahan ujian masa, dan masih kelihatan hebat setiap masa, sepanjang masa.

Memperkenalkan Samsung Knox Vault, Guardian anda di Alam Digital, kini tersedia pada Galaxy A55 5G dan A35 5G baharu. Disepadukan dengan lancar, Knox Vault memperkukuh peranti anda daripada ancaman canggih, melindungi data peribadi semasa menyemak imbas web, menghantar e-mel dan penggunaan aplikasi.

Samsung A35 5G (Awesome Iceblue)_2

Mencari keselamatan yang terbaik? Jangan cari lagi. Komitmen Samsung terhadap keselamatan data dikukuhkan berkat penyepaduan Samsung Knox ke dalam Siri Galaxy A. Ciri keselamatan gred pertahanan ini mengukuhkan ketersambungan dan melindungi maklumat sensitif, menjamin keyakinan anda dengan memastikan privasi anda betul-betul seperti yang sepatutnya – dilindungi dengan hebat dan boleh dipercayai.

Ciri Nightography yang dipertingkatkan pada Galaxy A55 5G dan A35 5G, dikuasakan oleh Pemprosesan Isyarat Imej AI (ISP) termaju untuk imej cahaya malap yang lebih bertenaga dan jelas.

Nightography

Lihatlah kuasa untuk mengabadikan kegembiraan sekejap kehidupan dengan kejelasan yang menakjubkan. Ciri penstabilan video 4K Samsung Galaxy A55 5G ialah satu keajaiban yang mentakrifkan semula cara anda merakam detik-detik yang tidak dapat dilupakan itu. Dengan teknologi rakaman termaju yang merangkumi perincian 6 bilion warna, Samsung Galaxy A55 5G memberikan video anda kejelasan dan kelancaran luar biasa yang boleh menandingi kerja seorang profesional. Dan apabila tiba masanya untuk mengimbau kembali kenangan terindah itu, paparan FHD+ Super AMOLED 6.6 inci kami menawarkan pengalaman tontonan yang jelas dan mengasyikkan seperti yang lain. Harapkan kami untuk menyampaikan rakaman yang mengekalkan intipati setiap detik dengan sempurna, lancar dan mantap setiap masa.

Samsung Knox Vault

Aku Di Sini, Teman Awesomemu

Jika anda fikir Siri Samsung Galaxy A mempunyai hampir semua yang anda perlukan untuk menjadikan hidup anda lebih besar, lebih baik dan hebat, tunggu anda lihat – dan dengar – apa lagi yang tersedia untuk anda.

Malam ini dan selamanya,

Aku dan dirimu akan bersama,

Walau kita tidak boleh bertemu,

Aku di sini teman baikmu

Samsung Malaysia Electronics telah bekerjasama dengan Insomniacks untuk menyanyikan serenade manis dengan kekuatan persahabatan yang tidak tergoyahkan – menampilkan single hit terbaru mereka ‘Teman’. Dengan lirik yang menyatakan komitmen yang kuat terhadap kesetiaan dan sokongan untuk pasangan, tiada gandingan muzik yang lebih baik untuk meraikan kebolehpercayaan dan keteguhan yang dibawa oleh Siri Samsung Galaxy A kepada kehidupan anda.

“Kerjasama Samsung dengan Insomniacks mewakili gabungan harmoni teknologi termaju dan kesenian muzik. Lagu hit Insomniacks ‘Teman’ bergema dengan sempurna dengan tema ketersambungan dan persahabatan yang mentakrifkan Galaxy A55 5G,”

– Denny Kim, Presiden Samsung Malaysia Electronics.

“Secara keseluruhannya, siri A merangkumi komitmen Samsung untuk memberikan pelanggan kami rakan yang dipercayai yang memperkaya dan meningkatkan setiap hari kepada semua perkara yang hebat. Sesungguhnya, anda tidak dapat mencari pasangan yang lebih baik daripada Galaxy A55 5G dan kami di Samsung berbangga menjadi bahagian yang sangat diperlukan dalam hidup anda.”

– Denny Kim, Presiden Samsung Malaysia Electronics.

Lebih Awesome, Lebih Menang

Jika anda belum mendengar, Samsung Malaysia Electronics memberi anda peluang untuk meraikan menjadi hebat dengan “Lebih Awesome, Lebih Menang!” Peraduan Giveaway siri A. 

Menawarkan hadiah bernilai sehingga RM 1,000,000 termasuk motosikal Yamaha Y15ZR serba baharu, tablet Samsung Galaxy Tab S9 FE atau fon telinga Samsung Galaxy Buds FE, persahabatan kami yang terus memberi.

Penyertaan adalah cepat dan mudah. Hanya beli mana-mana model siri Galaxy A05, A15, A25, A35 dan A55 dan ikuti langkah berikut:

* Log masuk ke Aplikasi Ahli Samsung: Ahli sedia ada boleh log masuk, manakala ahli baharu boleh memuat turun aplikasi dan membuat akaun Samsung untuk bermula.

* Setuju dengan Terma dan Syarat: Setelah log masuk, bersetuju dengan Terma dan Syarat peraduan.

* Jawab Soalan: Kongsi “Apakah yang anda suka tentang siri Samsung Galaxy A?“, dan serahkan penyertaan anda untuk peluang menang!

Untuk maklumat lanjut tentang siri Galaxy A55 5G, lawati:

https://www.samsung.com/my/smartphones/galaxy-a/galaxy-a55-5g-awesome-iceblue-256gb-sm-a556elbdxme

Untuk maklumat lanjut tentang siri Galaxy A35 5G, lawati:

https://www.samsung.com/my/smartphones/galaxy-a/galaxy-a35-5g-awesome-lilac-256gb-sm-a356elvgxme

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Hos Nasi Lemak Kopi O Bertandang Untuk Beraya di Rumah Peminat

Surya Malaysia & Universal Music Malaysia Bergabung Perkenal Era Baru Sinergi