in ,

Menangi Hadiah Lumayan Sempena Sambutan Bulan Kopi Antarabangsa Dengan Nescafé®

Sempena Sambutan Bulan Kopi Antarabangsa, Nescafé® telah menganjurkan peraduan yang menawarkan hadiah-hadiah yang hebat lagi lumayan untuk anda sertai! Selain itu, ada tawaran hebat yang lain serta menampilkan produk terbaharu iaitu perisa Edisi Terhad Gula Melaka, Sirap Bandung dan Pandan! Jom nikmatinya sekarang!

Bersempena Bulan Kopi Antarabangsa tahun ini, jenama kopi kegemaran sedunia, NESCAFÉ® bakal menyambutnya secarabesar-besaran dengan menganjurkan “Peraduan NESCAFÉ® – Vibe Kopi” melalui aplikasi WhatsApp. Sebanyak 324 buah hadiah bernilai hampir RM290,000.00 sedia untuk dimenangi melalui peraduan hebat ini, termasuklah 18x motosikal Honda Vario 150 Repsol! Peraduan ini akan berlangsung dari 6 September – 7 November 2021.

Bertemakan “Vibe Kopi” (Suasana Kopi), NESCAFÉ® Sedia-untuk-Diminum ingin mengajak semua rakyat Malaysia untuk menikmati minuman kopi kegemaran masing-masing di mana sahaja mereka berada sambil meraikan kenikmatan kopi.

Menangi Hadiah Lumayan Sempena Sambutan Bulan Kopi Antarabangsa Dengan Nescafé®

Menurut Pegawai Eksekutif Perniagaan, Unit Perniagaan Sedia-untuk-Diminum, Nestlé (Malaysia) Berhad, April Wong, “Kami cukup teruja kerana NESCAFÉ® Sedia-untuk-Diminum memiliki pelbagai jenis produk untuk dikongsikan bersempena Bulan Kopi Antarabangsa ini. Tiada lebih sesuai untuk menyambut bulan yang bermakna ini dengan menawarkan ganjaran menarik ini buat para pengguna setia kami. Ketika memilih hadiah-hadiah peraduan ini, kami mengambil kira bagaimana ia dapat membantu kehidupan mereka dalam norma baharu, sama ada untuk membantu mereka mencari sumber pendapatan tambahan, mengisi masa lapang di rumah, mahupun memberi kredit e-dompet untuk menyokong kesejahteraan hidup mereka. Kami berharap agar NESCAFÉ® dapat terus dinikmati dan disukai oleh semua rakyat Malaysia.”

Ikuti Langkah-Langkah Di Bawah Untuk Menyertai:

Langkah 1 : Beli mana-mana produk NESCAFÉ® Tin/Botol/Cawan dengan nilai terkumpul sebanyak RM6 dalam satu resit asal dari mana-mana peruncit terlibat (di kedai atau dalam talian). 

Langkah 2 : Tuliskan nama penuh dan nombor kad pengenalan anda di muka depan resit dan hantarkan gambar resit yang JELAS memaparkan jumlah amaun resit tersebut ke talian WhatsApp penganjur: 018-388 0070. Kesemua penyertaan hanya akan diterima melalui WhatsApp sahaja.

Hadiah-Hadiah Menarik Untuk Dimenangi Adalah: 

Hadiah Utama x 18 

Motosikal HONDA Vario 150 Repsol (2 pemenang mingguan x 9 minggu)

Hadiah Pertama x 18 

Konsol PS 5 (2 pemenang mingguan x 9 minggu)

Hadiah Kedua x 18 

Komputer riba Dell Inspiron 15 (2 pemenang mingguan x 9 minggu)

Hadiah Saguhati x 270

RM 50 kredit e-dompet Touch ‘n GO (30 pemenang mingguan x 9 minggu)

Menangi Hadiah Lumayan Sempena Sambutan Bulan Kopi Antarabangsa Dengan Nescafé®

PELBAGAI HADIAH TAMBAHAN UNTUK DIMENANGI DARI 7-ELEVEN DAN LOTUS

Para peserta yang membuat pembelian mereka dari 7-ELEVEN dan LOTUS juga akan berpeluang untuk memenangi hadiah-hadiah tambahan yang terdiri daripada Kerusi Gaming TT-Racing dan konsol Nintendo Switch.  

Jadi, jangan lepaskan peluang untuk memenangi hadiah-hadiah hebat ini dan hantarkan penyertaan anda sebelum peraduan berakhir pada 7 November 2021. 

Budiey Nescafe

Bagi merancakkan lagi sambutan Bulan Kopi Antarabangsa buat rakyat Malaysia tahun ini, NESCAFÉ® telahpun melancarkan dua perisa baharu Siri Kopitiam NESCAFÉ® [NESCAFÉ® Kopi-C & NESCAFÉ® Cham]. Di samping itu, NESCAFÉ® juga menyerlahkan rasa nikmat pencuci mulut kegemaran tempatan dalam kopinya dengan memperkenalkan tiga lagi perisa Edisi Terhad, yang hanya boleh didapati melalui tiga peruncit tertentu sahaja iaitu; NESCAFÉ® Gula Melaka (di 7-Eleven), NESCAFÉ® Sirap Bandung (di Petronas), dan NESCAFÉ® Pandan (di Shell). Jadi, tunggu apa lagi ? Pastikan anda singgah di kedai berdekatan untuk mendapatkannya dan mulakan hari anda dengan NESCAFÉ®. 

Untuk maklumat lanjut, sila layari www.nescafe.com.my 

Menangi Hadiah Lumayan Sempena Sambutan Bulan Kopi Antarabangsa Dengan Nescafé®
Menangi Hadiah Lumayan Sempena Sambutan Bulan Kopi Antarabangsa Dengan Nescafé®
Menangi Hadiah Lumayan Sempena Sambutan Bulan Kopi Antarabangsa Dengan Nescafé®

Mengenai Nestlé Malaysia

Nestlé merupakan pengeluar makanan dan minuman terbesar di dunia. Dengan ibu pejabat yang terletak di Switzerland, Nestlé beroperasi di lebih 180 buah negara di seluruh dunia dan kesemua pekerja kami seramai lebih 270,000 orang komited dalam membantu mencapai tujuan Nestlé untuk merungkai kuasa makanan demi meningkatkan kualiti kehidupan bagi semua, pada hari ini dan untuk generasi akan datang. Matlamat kami didorong oleh strategi Pemakanan, Kesihatan dan Kesejahteraan kami. Sejak tahun 1912, Nestlé dipercayai oleh para pengguna kami menerusi jenama-jenama dan produk kami yang berkualiti.  Kami komited dalam meningkatkan taraf hidup masyarakat di mana saja kami beroperasi, sambil mengekalkan kecemerlangan dan integriti Halal. Ini selaras dengan janji kami dalam memberikan “GOOD FOOD, GOOD LIFE” kepada semua. 

Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai bagaimana kami telah membantu rakyat Malaysia menjalani kehidupan sihat selama lebih satu abad, sila layari www.nestle.com.my atau laman Facebook kami di http://www.facebook.com/Nestle.Malaysia

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Nana Sheme | 12

Akaun Youtube Kena Godam, Nana Sheme Hilang 100k Subscribers

Mia Ahmad | 13

Dulu Sentap Suami Jarang Ucap I Love You, Mia Ahmad Kini Lebih Matang