in ,

Memey Suhaiza & Norman Hakim Terima Cahaya Mata Sulung

Darwisz Hakim Cahaya Mata Sulung Memey & Norman Hakim

Selain berita gembira Liyana Jasmay selamat jadi isteri pada hari ini, Budiey dapat satu lagi berita gembira di mana pasangan selebriti Memey dan Norman telah selamat menerima anak sulung mereka. Yeay, baby boy!  Tahniah dari Budiey. Sebagaimana Memey dan suaminya Norman Hakim berdebar dan teruja menantikan kelahiran cahaya mata sulung mereka, begitu juga dengan peminat-peminat tanah air. Dan… akhirnya penantian semua berakhir malam tadi.

Memey-Suhaiza-Selamat-Lahirkan-Bayi-Lelaki

Memey Suhaiza dilaporkan selamat melahirkan bayi lelaki pada jam 9.55 malam, 1 Februari 2013 di Dewan Bersalin Muslimah Sunway Gombak.

“Alhamdulillah, semuanya selamat. Doa saya untuk bersalin secara normal dimakbulkan. Abang Norman menemani saya di bilik bersalin dari awal sehinggalah saya selamat melahirkan,”

Bayi lelaki itu diberi nama Mohamed Darwisz Hakim lahir secara normal tetapi awal dua minggu daripada yang dijangkakan doktor.

Kelahiran bayi lelaki ini menjadikan Norman Hakim kini mempunyai empat orang anak termasuk tiga orang ketika perkahwinan bersama Abby Abadi. Tahniah sekali lagi diucapkan kepada pasangan ini!

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Sinopsis Drama Surat Dari Langit Biru Lakonan Johan Asari & Yana Samsudin

Gambar Sekitar Majlis Akad Nikah Liyana Jasmay