in , ,

Maxis Melancarkan Filem Audio 8D Pertama

Maxis melancarkan filem audio 8D pertama bagi memahami apakah erti raya yang sempurna

Setiap orang mempunyai pendapat berbeza tentang erti perayaan Hari Raya Aidilfitri yang sempurna. Dari berkunjung ke rumah terbuka dan mencuba kuih-muih yang enak, ataupun memakai baju Raya yang baru dan sedondon dengan ahli keluarga. Ada juga yang ingin pulang ke kampung halaman dan berhubung semula dengan orang tersayang, walau jauh mahupun dekat, bagi meraikan Hari Raya di bawah bumbung yang sama.

Ketika kita melalui Syawal yang berlainan tahun ini, Maxis melancarkan filem audio perayaan jenamanya yang pertama, ‘Suasana Syawal Sempurna’, dalam Audio 8D untuk memahami apakah erti raya yang sempurna.

maxis

Tutup mata anda dan hayati audio ini menggunakan fon telinga bagi mendengar Haziq, seorang budak kecil, berkongsi bagaimana kita dapat menyambut Hari Raya dengan sepenuh hati, kerana terdapat keindahan di sebalik kesusahan yang dialami. Alami filem Raya Audio 8D sekarang: 

Untuk maklumat lanjut, sila layari www.maxis.com.my/rayatetapraya #RayaTetapRaya

What do you think?

74 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Hafiz Hamidon Bengang Fotonya Disalah Guna oleh Scammer IQ Forex 2020

David Harobour, STRANGER THINGS

Netflix Ajar 15 Cara Untuk Jawab Soalan Panas Mak Cik Bawang di Aidilfitri Nanti