in ,

Maxis Lancar Aplikasi Hotlink Red

Hotlink, jenama prabayar Maxis, pada hari ini melancarkan Hotlink RED App dimana pelanggan akan mempunyai akses serta-merta kepada ganjaran kerana sentiasa terhubung, dan juga merupakan satu aplikasi layan diri yang terbaik dalam kelasnya untuk pengalaman pelanggan yang tiada tandingan. Aplikasi ini menguatkan pengalaman ‘Sentiasa Terhubung’ Hotlink, yang ditakrifkan oleh pelan prabayar #Hotlink, yang menawarkan pengalaman internet berterusan dengan pesanan sosial percuma dan internet berkelajuan tinggi pada RM1 sehari.

Hotlink melancarkan Hotlink RED App, memberi ganjaran kepada para pelanggan kerana ‘Sentiasa Terhubung’ dengan menghubungkan mereka kepada apa yang mereka suka. Pelanggan yang memuat turun Hotlink RED App mendapat akses secara automatik kepada ganjaran #LiveLifeLoud sepanjang tahun – termasuk jemputan VIP, diskaun dan keistimewaan gaya hidup, akses selebriti di belakang pentas serta pengalaman eksklusif lain. Hotlink RED app adalah satu cara baharu dan lebih mudah untuk pengguna prabayar memantau baki dan penggunaan data mereka, menambah nilai dan membeli perkhidmatan internet mudah alih

Dengan memuat turun Hotlink RED App, pelanggan akan mendapat akses secara automatik kepada ganjaran #LiveLifeLoud sepanjang tahun, termasuk akses VIP ke selebriti kegemaran mereka, hadiah-hadiah eksklusif seperti barangan yang ditandatangani dan ganjaran harian, pengalaman epik ke festival muzik dan konsert serta peluang untuk mendekati personaliti-personaliti yang menginspirasikan.

“Hotlink RED App merupakan pengukuhan aspirasi kami bagi para pelanggan kami kerana ia akan sentiasa menjadi pintu masuk ke platform #LiveLifeLoud yang amat menarik, yang pada asasnya adalah satu dunia yang unik dan menawarkan pengalaman yang eksklusif. Semua ini kini dalam jangkauan mereka melalui aplikasi ini. Jenama Hotlink kami sentiasa melambangkan dunia yang penuh dengan pengalaman yang dinamik, dan hari ini kami memberi ganjaran kepada mereka dan menjadikan ia lebih mudah bagi mereka untuk menjadikan impian mereka satu realiti,” kata Dushyan Vaithiyanathan, Ketua Perniagaan Pengguna Maxis.

Hotlink RED App juga merupakan aplikasi layan diri yang terbaik dalam kelasnya yang direka untuk memperkaya dan memudahkan kehidupan pelanggan Hotlink, dan membolehkan mereka untuk mengambil kawalan penuh akaun prabayar mereka seperti memantau baki dan penggunaan data mereka, menambah nilai dan membeli perkhidmatan internet mudah alih untuk pengalaman pelanggan yang tiada tandingan.

Di majlis pelancaran Hotlink RED App hari ini, pelanggan prabayar diberi berpeluang untuk mengalami ganjaran #LiveLifeLoud sepanjang tahun ini termasuk aktiviti yang direka khas, bersama dengan beberapa bintang sosial dan selebriti Malaysia, manakala artis-artis tempatan membuat persembahan kepada orang ramai sepanjang malam.

“Kami akan mengadakan beberapa aktiviti menarik pada masa akan datang dan dengan menggunakan Hotlink RED App, pelanggan kami akan mempunyai akses kepada pelbagai acara eksklusif dalam beberapa bulan akan datang!” tambah Dushyan.

#Hotlink, yang dilancarkan pada Oktober tahun lepas, mewakili kategori baru penggunaan internet mudah alih, yang menghapuskan halangan kemasukan yang tinggi kerana tiada caj bayar-bila-guna (pay-per-use charges), menjadikan ia satu produk yang sesuai yang bertujuan untuk meluaskan akses kepada internet.

Pelanggan boleh memuat turun aplikasi Hotlink ini di Google Play. Untuk maklumat lanjut mengenai Hotlink RED App atau #LiveLifeLoud, sila lawati www.hotlink.com.my

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

8TV Siar Drama Bersiri Twisted

Brian Mcknight Mengaku Tak Minat Lagu Sendiri