in , ,

Mawi Akan Lancar Album Baru Berjudul ALLAH HABEEBI

Mawi kini akan muncul dengan sebuah album baru yang berkonsep ketuhanan berjudul Allah Habeebi. Satu sidang media pelancaran album ini akan diadakan minggu hadapan di sebuah hotel tersohor di Kuala Lumpur.

Lagu lagu yang terdapat di dalam album antaranya, Allah Habeebi, Hijab, Tala ‘al Badru Alaina feat Brothers, Serulah Namanya, Sujud feat KRU, Wal Asri, Teman Hakiki dan Seroja.

Jadi, adakah kelahiran album Mawi ini simbolik kepada Mawi masih ada ‘job’, masih laris di pasaran? Apa-apa pun, Mawi telah nafikan cakap orang yang mengatakan karier Mawi dah merudum selepas penutupan Maestro Talent & Management.

Namun, Mawi mengaku yang dia tak lagi dipanggil untuk buat show di mana-mana Minggu Setiausaha. Apa boleh buat, ekonomi sekarang kan dah merosot.

3467650131 D910115Bc5 O | 3

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Sherry Ibrahim Jadi Hos Layar Lensa

Senarai Tenaga Pengajar Projek Mega Anak Wayang Astro