in , ,

LOL Asia Anjur Persembahan Pelawak Stand Up, ROWDY KUMAR di Zepp KL

Dibawakan kepada anda oleh LOL Asia, Kumar yang gigih akan membakar pentas dengan bahan baharunya. ROWDY KUMAR ditetapkan untuk acara istimewa 3 malam, dari 13 hingga 15 Oktober 2022 di Zepp KL

Salah satu penganjur acara yang paling rajin di bandar ini, LOL Asia hadir sekali lagi dan kali ini, mereka merancang untuk menggelitik anda dengan warna merah jambu dengan mengambil pelawak berdiri terbesar dan paling kelakar di Asia Tenggara, Kumar, pada lawatan Malaysia.

Dipanggil ROWDY KUMAR, ekstravaganza komedi eleganza akan diadakan pada 13, 14 dan 15 Oktober 2022, ya ia adalah acara 3 malam, di dewan konsert kelas dunia serba baharu di Bukit Bintang, Zepp Kuala Lumpur (Zepp KL).

Lol Asia  Anjur Persembahan Pelawak Stand Up, Rowdy Kumar Di Zepp Kl

“Saya telah menunggu detik ini selama tiga tahun”, sindir Kumar – seorang pelawak berdiri yang amat disayangi dari Singapura dengan peminat yang ramai di negara ini. “Kali terakhir saya berada di sini pada 2019, sejurus sebelum wabak global, kami mempunyai masa yang sukar dan penonton Malaysia benar-benar tampil dengan penuh semangat untuk menyokong persembahan saya. Dan kini, kami di sini lagi, untuk lawatan Malaysia bagi rancangan baharu saya yang dipanggil ROWDY KUMAR. “

“Saya mesti berterima kasih kepada LOL Asia kerana menjemput saya sekali lagi dan memasukkan tarikh Borneo ke dalam jadual. Saya baru sahaja membuat persembahan kepada penonton yang sesak di Kuching dan Kota Kinabalu dan saya kembali ke Kuala Lumpur untuk persembahan selama 3 malam. Benar-benar aising pada kek. Dapatkan tiket anda dan saya akan berjumpa dengan anda tidak lama lagi!”, sindir Kumar yang sentiasa bertenaga dan flamboyan.

Rizal Kamal, Ketua Pegawai Eksekutif LOL Asia dan Penerbit ROWDY KUMAR berkata, “Kami berbangga mempersembahkan ROWDY KUMAR kepada semua rakyat Malaysia. Ini akan menjadi pertunjukan antarabangsa pertama Kumar sebelum melawat bandar lain di Asia dan Australia. Di LOL Asia, kami amat berbangga kerana dapat menyediakan platform dan ruang selamat untuk penghibur berbakat, terutamanya dari rantau Asia Tenggara, untuk membuat persembahan di Malaysia.

Dengan membawa ROWDY KUMAR ke Kuching dan Kota Kinabalu, selain acara 3 malam di Kuala Lumpur nanti, kami memberi peluang yang sama kepada semua peminat komedi di Malaysia Timur dan Barat untuk menikmati yang terbaik daripada apa yang ditawarkan oleh rantau ini.

Lol Asia  Anjur Persembahan Pelawak Stand Up, Rowdy Kumar Di Zepp Kl

Kumar adalah contoh teladan yang hebat untuk semua orang dan dia telah berjaya menggerakkan kerjayanya yang menjadikannya salah seorang pelawak berdiri yang terbesar dan paling pasti paling kelakar di Asia. Datang dan saksikan ROWDY KUMAR pada bulan Oktober ini dan alami semuanya secara langsung. Marilah kita semua bergembira!”.

Sejak pembukaan ekonomi kreatif negara, LOL Asia telah menganjurkan dua rancangan utama lain untuk mendapat ulasan, iaitu, SEARCH’s, KONSERT ENDEMIK dan THE BIG LOL SHOW.

ROWDY KUMAR ialah rancangan komedi selama 90 minit dan sesuai untuk penonton berumur 18 tahun ke atas sahaja. Tiket ROWDY KUMAR di Kuala Lumpur masih boleh dibeli. Untuk butiran tiket lanjut, pergi ke lolasia.bigtix.io

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Sabyan | 16

RR Brothers Studio Memohon Maaf Konsert Sabyan & Seventeen Terpaksa Ditunda

Neelofa | 17

Neelofa Luah Rasa Terkilan, Warga Maya Sebar Wajah Anak di TikTok