in , ,

LEGOLAND® Malaysia Resort Umum Pencarian Pembina Model Induk Pertama

Mohon sekarang dan bina kerjaya impian anda dengan LEGOLAND® Malaysia Resort!

LEGOLAND® Malaysia Resort hari ini mengumumkan peluang pekerjaan baharu yang menarik yang akan menjadikan impian peminat LEGO® yang ghairah menjadi kenyataan – peluang untuk menjadi Master Model Builder yang pertama di resort itu.

Jawatan sepenuh masa yang unik ini menawarkan peluang untuk memainkan peranan penting dalam membentuk pengalaman LEGOLAND Malaysia Resort untuk tetamu dari semua peringkat umur.

Pasukan LEGOLAND Malaysia memberi inspirasi kepada tetamu untuk bermain sambil mempelajari kemahiran hidup utama dengan LEGO.

LEGOLAND Malaysia team inspires guests to play while learning key life skills with LEGO.

Apakah yang dilakukan oleh Pembina Model Induk?

LEGOLAND Malaysia bukan sahaja tentang tunggangan dan tarikan – ia adalah tempat di mana keghairahan terhadap batu bata LEGO menyatukan orang ramai. Dengan mencari Pembina Model Induk yang betul, kami bukan sekadar menambah ahli pasukan; kami sedang mengembangkan keluarga pembina kami, berkongsi kepakaran kami dan memberi inspirasi kepada generasi baharu pencinta LEGO.

Sebagai nadi LEGOLAND Malaysia Resort, Master Model Builder akan memainkan peranan penting dalam memupuk semangat kemasyarakatan dan kekitaan. Anda akan sampai ke:

* Inspirasikan Tetamu: Mereka bentuk dan mengetuai aktiviti membina LEGO yang menarik di dalam taman, berinteraksi dengan kanak-kanak dan keluarga yang bersemangat.

* Cipta dan Jaga Mercu Tanda LEGO: Bina dan kekalkan model LEGO bersaiz sebenar yang luar biasa yang menjadikan LEGOLAND Malaysia Resort begitu ikonik.

* Jadi Pemimpin Pendidikan: Anjurkan bengkel meriah untuk melawat kumpulan pelajar, berkongsi kegembiraan membina dan belajar.

* Bersinar sebagai Bintang Media Sosial: Menjadi wajah LEGOLAND Malaysia Resort di saluran sosial, mencipta kandungan yang menyeronokkan dan pendidikan.

Pasukan LEGOLAND Malaysia memberi inspirasi kepada tetamu dari semua peringkat umur untuk mencintai pembelajaran sepanjang hayat.

LEGOLAND Malaysia team inspires guests of all ages a lifelong love of learning.

Mengapa Ini Pekerjaan Paling Hebat di Malaysia?

* A Passion Turned Profession: Peranan unik ini membolehkan anda mengubah hobi anda menjadi kerjaya yang bermanfaat.

* Belajar dan Berkembang: Mulakan perjalanan anda dengan latihan khusus di Melbourne, Australia, dan nikmati faedah yang menyokong pertumbuhan anda.

* Bekerja dengan Yang Terbaik: Sertai pasukan yang dinamik dan pelbagai dalam persekitaran kerja yang paling gembira dan menyeronokkan yang boleh dibayangkan.

* Bina Legasi: LEGOLAND Malaysia berada di sini untuk jangka masa panjang. Pertumbuhan dan komitmen kami terhadap pengalaman baharu yang menarik menunjukkan bahawa kami melabur dalam membina masa depan yang cerah dan menyeronokkan untuk Malaysia.

“Jika anda hidup dan menghirup LEGO dan teruja untuk memberi inspirasi kepada orang lain, ini adalah pekerjaan impian anda,” kata CS Lim, Pengarah Bahagian LEGOLAND Malaysia Resort. “LEGOLAND Malaysia ialah tempat di mana rakyat Malaysia membina kerjaya yang hebat. Kami berbangga dengan pasukan kami yang pelbagai dan teruja kerana menawarkan peluang ini untuk memupuk bakat tempatan yang luar biasa dan memainkan peranan dalam membangunkan tenaga kerja Malaysia. Kami berharap dapat melihat rakyat Malaysia yang berbakat memohon untuk ini peranan. Ini adalah peluang untuk mengubah cinta mereka untuk LEGO menjadi kerjaya yang memuaskan, menjadi sebahagian daripada komuniti kami yang bertenaga, dan membantu membentuk masa depan permainan di Malaysia.”

LEGOLAND Malaysia Resort Master Model Builder KV

Bagaimana untuk Menjadi Pembina Model Induk

Pencarian calon yang sempurna sedang dijalankan! Berikut ialah cara memohon:

* Wow Kami: Serahkan permohonan anda dan tunjukkan kehebatan membina LEGO anda dengan memukau kami dengan kecemerlangan anda. Mohon dengan menghantar kepada kami ([email protected]) resume anda dan video yang mempamerkan kemahiran membina hebat anda berdasarkan salah satu tema yang disenaraikan di laman web rasmi (https://www.legoland.com.my/our-company/career /master-model-builder/).

* Pamerkan Kemahiran Anda: Jika anda membuat senarai pendek, anda akan dijemput ke LEGOLAND Malaysia Resort untuk membuktikan anda adalah pembina terbaik dalam temu bual khas dan penilaian Bangunan LEGO.

Untuk maklumat lanjut, rujuk maklumat grafik di bawah dan layari laman web rasmi di https://www.legoland.com.my/our-company/career/master-model-builder/ atau halaman media sosial LEGOLAND di Facebook dan Instagram .

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Melawati Mall Meraikan Sambutan Aidilfitri dengan Tema ‘Fabulous Floral Raya’

Pertunjukan Fesyen 2024 Shopee Raya Stail Kita Meraikan Zaman Keemasan