in , ,

Lee JunHo Bakal Bertemu Peminat di Kuala Lumpur Pada 18 November Ini

Lee Jun Ho sudah bersedia untuk  menyapa peminat  Malaysia di Fan Meeting terbaru dan yang pastinya ini yang dinanti-nantikan oleh para peminat pelakon “King The Land” yang baru sahaja selesai tayangan di Netflix ogos lalu.

Lee JunHo sudah bersedia untuk  menyapa peminat  Malaysia di Fan Meeting terbaru dan yang pastinya ini yang dinanti-nantikan oleh para peminat pelakon “King The Land” yang baru sahaja selesai tayangan di Netflix ogos lalu.

Lee JunHo Bakal Bertemu Peminat Di Kuala Lumpur 18 November Ini

Hari ini, Agensi Lee JunHo, JYP Entertainment (JYPE) mengumumkan bahawa penyanyi dan aktor tersebut akan mengadakan fan meeting tour  bertajuk “JUNHO The Moment” di beberapa negara bermula Oktober hingga Disember ini.

Salah satu negara yang akan didatangi adalah Kuala Lumpur,Malaysia dalam rangkaian tour tersebut pada 18 November 2023 akan datang.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

ABBY ABADI

Abby Abadi Bidas Tuduhan Pengguna Tiktok, Nafi Dalam Kesedihan

“Ini Kali Terakhir Saya Jawab Isu Melibatkan Dia,” – Anna Jobling