in ,

Konsert Madonna Di Singapura Terpaksa Dibatalkan?

Bangun pagi ini, Budiey ada buat semakan jadual Konsert Madonna Live in Singapore – REBEL HEART TOUR di laman web rasmi beliau www.madonna.com, yang sebelum ini telah menyatakan bahawa Madonna akan buat persembahan di Singapura pada 28 Februari, dan Budiey dapati bahawa tarikh konsert siri jelajah itu telah dikeluarkan. Apa? Kenapa dikeluarkan?

Semakan pada hari ini Jumaat (18 Disember)… jadual konsert penyanyi itu di laman web rasmi beliau, yang sebelum ini telah menyatakan bahawa Madonna akan membuat persembahan di Singapura pada 28 Feb, mendapati bahawa tarikh lawatan itu telah dikeluarkan. Aduyai.

Laman web ini juga telah menyatakan bahawa jualan dalam talian tiket akan bermula pada hari Khamis. Pautan membawa ke halaman untuk membeli sebuah Icon Live Pass, termasuk keahlian kepada Icon kelab peminat rasmi Madonna dan dibenarkan peminat untuk membeli tiket pra-jualan dan pakej VIP. Pautan ini juga telah pun dikeluarkan.

Pada hari Khamis lalu, kelab peminat tersebut menghantar e-mel kepada peminat mengatakan bahawa maklumat mengenai butiran konsert beliau adalah “tidak tepat”.

Konsert Madonna Di Singapura Terpaksa Dibatalkan?

“Jika anda telah membeli Icon Live Pas untuk ini tawaran pra-jualan, kami secara automatik akan membayar balik pesanan anda,” katanya.

“Terima kasih atas sokongan anda Madonna, dan kami akan berusaha untuk meningkatkan perkhidmatan kami untuk mengelakkan kesilapan itu pada masa akan datang.”

Menurut berita yang dikeluarkan oleh Channel NewsAsia, wakil dari laman web rasmi berkata tiket pra-jualan juga menunjukkan Singapura telah “dibatalkan”.

“Butiran konsert Madonna di Singapura telah dipadamkan, semua member akan dihantar pengumuman dengan maklumat jadual pada jualan yang betul,” kata jurucakap itu.

Sementara itu, pihak polis Singapura telah memberitahu Channel NewsAsia bahawa permohonan untuk lesen hiburan awam untuk mengadakan konsert Madonna telah diterima, tetapi pada masa ini masih dinilai.

Penganjur IMC Live Kumpulan telah enggan mengulas.

Nampaknya terpaksa la ke Bangkok untuk menonton konsert Madonna. Tapi dengar cerita, tiket kat Bangkok pun dah habis!

Madonna

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Program Terbaru di Saluran HBO & CINEMAX Tahun 2016

Ulasan Filem STAR WARS: THE FORCE AWAKENS