in , ,

Koleksi Kapsul Eid PEDRO Hadirkan Aksesori Stylish Sempena Syawal Ini

Pedro Raikan Semarak Syawal Dengan Kehadiran Koleksi Kapsul Eid 2022 Yang Bervariasi. Turut Melengkapi Gaya Lain Yang Beragam Serta Tujuan Lain Dengan Ringkas. 

PEDRO meraikan keunikan sambutan Syawal dari pelbagai perspektif di seluruh dunia. Berbeza budaya, berbeza jugalah cara menyambutnya. 

Seperti mana-mana perayaan khusus, tampil bergaya merupakan suatu kewajiban. Maka itu, PEDRO melancarkan koleksi kapsul EID 2022 untuk lelaki dan wanita dengan rangkaian beg dan kasut rekaan terkini untuk kelihatan stylish. 

Koleksi Kapsul Eid Pedro Hadirkan Aksesori Stylish Sempena Syawal Ini

PEDRO menghasilkan kempen yang diilhamkan oleh detik-detik sebelum matahari terbit di mana masyarakat Islam berbuka puasa dan meluangkan masa bersama keluarga dan orang tersayang dengan hidangan manis yang disediakan di rumah.

Koleksi Kapsul Eid Pedro Hadirkan Aksesori Stylish Sempena Syawal Ini

Untuk wanita, PEDRO menawarkan rangkaian kasut bernada kekinian dan beg termasuk sandal, sepatu bertumit, beg jinjing dan beg silang. Dalam ton warna biru navy-terlihat santai yang sempurna digayakan bersama busana raya. Sandal bereka bentuk stylish, nyata mudah dipakai bersama busana raya, hijab atau selendang indah untuk menjelmakan gaya tradisional yang sejati. 

Koleksi Kapsul Eid Pedro Hadirkan Aksesori Stylish Sempena Syawal Ini

Warna biru yang menenangkan merangkum rasa yang segar, kedamaian dan ketenangan melalui berpakaian. Kefungsian, bergaya dan versatil, paduan yang mudah digayakan ini wajib melengkapi gerobok musim panas. Terutamanya, sepanjang musim perayaan yang meriah dengan sambutan raya. 

Koleksi EID 2022 boleh didapati secara online dan butik PEDRO. Layari www.pedroshoes.com.

Koleksi Kapsul Eid Pedro Hadirkan Aksesori Stylish Sempena Syawal Ini

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Heliza Helmi | 15

Heliza Bergegas Pulang Beraya Ke Penang, Sekali Ada Barang Tertinggal!

Zahiril Adzim | 16

Sinopsis Drama SCAMMER 2 Lakonan Zahiril Adzim & Sharifah Sofia