in , ,

Kolaborasi Naim Daniel Ft Joe Flizzow dalam Single Baharu Berjudul HABIS SINI

World Peace Entertainment Sdn. Bhd. dengan kerjasama Def Jam Recordings Malaysia mengumumkan, penyanyi, penulis lagu dan pelakon Naim Daniel telah bekerjasama dengan Joe Flizzow untuk mengeluarkan single baharu iaitu HABIS SINI, menandakan kerjasama rasmi pertama antara kedua-dua penghibur itu.

Naim Daniel Ft Joe Flizzow

“Saya berasa amat teruja apabila Joe Flizzow bersetuju untuk menyertai saya untuk kolaborasi ini. Ia satu penghormatan untuk bekerjasama dengannya,” kata Naim Daniel.

HABIS SINI mengisahkan tentang bagaimana dalam kehidupan seharian kita akan bertemu dengan manusia yang leka dengan menyebarkan aib orang lain sedangkan dirinya sendiri masih penuh dengan cela.

Istimewa untuk peminat-peminat Naim Daniel dan Joe Flizzow, HABIS SINI boleh didapati dan dimuat turun di semua streaming platform seperti Spotify, Apple Music, Youtube, JOOX dan lain-lain bermula 2 FEBRUARI 2022 ini.

Manakala musik video HABIS SINI akan dilancarkan pada tarikh yang sama di saluran Youtube World Peace Entertainment pada 8.00 malam pada hari yang sama.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

KILAFAIRY

Sunting Kilafairy, Tudung MINAZ Laris 250,000 Helai

Laku Keras! Tak Sampai 5 Minit, Tiket Dolla Mini Showcase Habis Dijual