in ,

KL Bird Park Tawar Promosi Tiket Masuk Serendah RM6 Sehingga 31 Julai 2020

Buat ibu bapa yang ingin luangkan masa bersama anak-anak anda tetapi tidak ingin bercuti jauh, apa kata singgah ke KL Bird Park. Anda yang berada di ibu kota bolehlah ke KL Bird Park untuk melihat pelbagai jenis burung yang ada kerana lokasinya hanya 10 minit dari bandar.

Untuk pengetahuan anda, KL Bird Park telah tawarkan promosi tiket masuk RM6 untuk kanak-kanak dan RM16 untuk dewasa. Pastinya promosi ini berbaloi untuk anda grab kerana bukan selalu promosi ini ditawarkan.

Harga tiket sepanjang tempoh promosi ini hanya boleh didapati sehingga 31 Julai 2020 ini sahaja! Waktu beroperasi pula setiap hari pada jam 9 pagi hingga 6 petang.

KL Bird Park Tawar Promosi Tiket Masuk Serendah RM6 Sehingga 31 Julai 2020

Tidak rugi jika anda ke sini kerana bukan sahaja dapat beriadah kerana kawasannya yang luas tetapi dapat juga menghirup udara segar dan bermesra dengan burung.

Difahamkan terdapat lebih dari 3000 burung dari kira-kira 200 spesies yang berbeza. Tunggu apa lagi? Ayuh ke KL Bird Park.

KL Bird Park Tawar Promosi Tiket Masuk Serendah RM6 Sehingga 31 Julai 2020

Sementara itu, KL Hop-On Hop-Off pula tawar tiket percuma. Bolehlah lepas ke KL Bird Park, ronda-ronda Kuala Lumpur naik bas pula. 

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Ada Sebab Fattah Amin Rahsiakan Jantina Anak

Starbucks Henti Iklan di Media Sosial Untuk Tempoh Sebulan