in ,

Keputusan Pemenang Hot FM Makan Angin

HOT FM ACARA – HOT FM MAKAN ANGIN
HOT FM dengan kerjasama Edaran Tan Chong Motor telah pun membawakan kepada pendengar setia HOT FM peluang untuk bercuti sambil memandu keluaran terbaru mereka iaitu Nissan Grand Livina ke tiga destinatsi percutian paling popular di Malaysia.

Selaras dengan “Cuti Cuti Malaysia“, tiga destinasi tersebut adalah Legend Resort, Cherating Kuantan, Sandy Beach Resort, Pulau Pinang dan juga Melaka Bandaraya Bersejarah. Percutian selama 3 hari 2 malam tajaan sepenuhnya Edaran tan Chong Motor akan memberikan pengalaman yang pastinya tidak dapat dilupakan oleh pendengar yang bertuah tersebut. Malah mereka juga dapat merasai pengalaman baru memandu Nissan Grand Livina sebagai kenderaan rasmi mereka yang cukup sofistikated dan canggih sesuai dengan motto mereka iaitu “Pemanduan ibarat Sedan, Ciri seakan MPV”.

Selain itu, mereka juga akan dibekalkan dengan wang tunai sebanyak RM500.00 kepada setiap pemenang sebagai “duit minyak” mereka sepanjang percutian tersebut.

Berikut adalah senarai pemenang bertuah yang berjaya mengikuti percutian ini:

1-Puan Suhaila Binti Daud dari Kuala Selangor
2-En. Ahmad Zaidee Leham dari Ampang, Selangor
3-Puan Maskiyah Masduki dari Kuala Lumpur

Peraduan yang mudah ini hanya memerlukan mereka untuk mendengarkan HOT FM untuk isyarat SMS dan kemudiannya menaipkan NISSAN dan pendengar yg terpantas akan dihubungi oleh penyampai HOT FM. Kreativiti mereka untuk menyampaikan mengapa mereka perlu memenangi percutian ini dengan Nissan Grand Livina, akan nilaikan dan seterusnya menjadikan mereka sebagai pemenang bertuah. Tak cukup itu, pendengar yang tidak berjaya akan membawa pulang wang tunai sebanyak RM150.00 sebagai saguhati daripada Edaran Tan Chong Motor.

Hot FM akan terus memberikan yang terbaik kepada semua pendengar setia kami dengan mengadakan lebih banyak peraduan dan kuiz seumpama ini. Tujuan utama kami adalah untuk menghargai kesemua pendengar yang menyokong kehadiran kami.

Semua ini dibawakan untuk anda oleh Edaran Tan Chong, Nissan Grand Livina, Pemanduan Ibarat Sedan, Ciri Seakan MPV.

HOT FM – Lebih Hangat Daripada Biasa.

[tags]hot fm acara, keputusan pemenang hot fm makan angin, edaran tan chong motor, harga kereta proton saga, gambar proton saga baru, new honda, japan, kereta, lancer, mac pherson suspension, mercedes benz, mitsubishi, mivec, motor trend, nissan, passat, perdana replacement model, video sex scandal menteri, powerhong, price list, proton, terato, v6 engine, volkswagon, video sex scandal menteri, vogue magazines, normal price car, yahoo auto, zerotohundred Legend Resort, Cherating Kuantan, Sandy Beach Resort, Pulau Pinang, keputusan pilihanraya melaka[/tags]

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Review Film 10,000 BC

The 6th Annual BOH Cameronian Arts Awards 2007 Nominees