in

Keputusan Anugerah Bintang Popular Berita Harian (ABPBH) 2008

Sekalung tahniah buat Nabil, Juara Raja Lawak yang telah memenangi anugerah Bintang Paling Popular 2008! Semoga terus sukses. Irma dan peminat serta famili Nabil pasti happy dengan berita ini. Tengok Irma bukan main seronok, siap Nabil dan Irma berpelukan. Mmm…. sweet couple. Tahniah sekali lagi… dan juga congrats kepada semua pemenang yang lain.

Bintang Paling Popular – Nabil  

Pelakon Filem Lelaki Popular – Que Haidar

Pelakon Filem Wanita Popular – Maya Karin

Penyanyi Lelaki Popular – Mawi

Penyanyi Wanita Popular – Datuk Siti Nurhaliza

Pelakon TV Lelaki Popular – Rosyam Nor

Pelakon TV Wanita Popular – Dynas

Penyanyi Berkumpulan/Duo Popular – Meet Uncle Hussain

Artis Nasyid Popular – Rabbani

Artis Komedi Lelaki Popular – Nabil

Artis Komedi Wanita Popular – Norkhiriah

Artis Baru Lelaki Popular – Nabil

Artis Baru Wanita Popular – Stacy

Pengacara TV Lelaki Popular – Aznil Nawawi

Pengacara TV Wanita Popular – Fara Fauzana

Penyampai Radio Lelaki Popular – Faizal Ismail

Penyampai Radio Wanita Popular – Fara Fauzana

Anugerah Pencapaian Sepanjang Hayat – Jamal Abdillah

What do you think?

73 Points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply
  1. pasai faisal tahir tukan superman mana boleh masuk dalam top 5 apa la punya mangkuk hang nie agak2 la

  2. ape pon tahniah.

    tapi sedih cara nabil td. dia seolah2 mempersendakan abg jamal

    dia ingt org suka ker dia buat camtu..

  3. TAHNIAH WAT SITI NURHALIZA SBB MENANG 13 KALI BERTURUT2!
    HEHE.. PERFORMANCE SITI MMG BEST! POWER!
    HOPE DA MENANG WANITA POPULAR KT ABP BLEH LAGI DPT UTK VOKAL WANITA TERBAIK KT AIM.. HEHE..
    LOVE U SITI!
    WE WILL SUPORT U 4EVER!
    UCAPAN SITI MMG BEST, IKHLAS, SEDIH PUN ADE.. HUHU..
    >tahniah nabil sbb menang artis plg popular dan berjaya kalahkn mawi serta meletakkn siti artis paling popular yg terbyk! hehe.. <

  4. perlu ke nak pertikaikan cara nabil memberi ucapan? ni kan kali pertama dia menang. sudah2 la tu.

    HAPPY LA BANG BIL MENANG! PUAS I UNDI!

  5. Walaupun tak tengok ABP ni malam tadi, keputusan sudah dijangka pemenang – pemenangnya….Masih sama .apapun TAHNIAH!!

  6. kadang2 nabil tu mcm terencat pun ada..aku suka dia tapi tolonglah pandai2 sesuaikan diri dlm majlis..dlm ac disini pun dah mcm apa terkinja2..

  7. saje jer dia usik jamal tu..terkejut gan ucapan jamal..mula2 serius pastu adehh…mcm2 style..berapa byk episode daaa hehe..

  8. hari berganti hari…tahun berganti tahun…babak bla..bla..bla..nabil2..pasni kalau amik job berlakon jgn filem lawak ala2 sgt ye..aku tak tengok pun filem dia jd org asli tu sbb mcm memperbodohkan diri sendiri je..pandai2lah cari watak..mcm apek,selalu dipergunakan bwk watak ala2 sama je lebih kurang..sian aku tengok..

  9. congrate tu abg nabil…kiter dah jangka dah abg nabil mesti dapat punyalah…lu pikirlah sendiri nabil…chayok2.. 2 abg nabil…

  10. salam..nabil yang menang ? hu..hu tak nengok coz meeting sampai ke malam…
    tapi aku memng dah agak coz dah mcm awal-awal diorg dah bagi clue..
    tapi bagus gak mawi dah menang lagi nyampah asyik muka dia jer…

  11. betul gak apa yg anugerah bapak manis n ohi2 cakap tuh..aku tunggu org lain sebut dulu baru aku tambah komen..tak manis bila nabil ajuk balik ucapan king of singer – jamal abdillah dgn cara camtuh..walaupun ni first time memang anugerah n tak jangka lak tuh..tp at least nabil kena prepare gak n pandai kontrol diri..lu kena pikir sendiri..n kita org akan sokong nabil sampai bila2..nabil n irma memang sweet together..

  12. que n linda pun romantis couple..i love u sayang…kata que masa amik tropi..bestnya…walaupun usia que muda dr linda..tp semenjak nk jadi bapak nih, terserlah kematangan que..mesti anak dia org nanti cun cam mummy n daddy nya..

  13. tapi beza la ucapan artis yang……… dengan yng ……………….
    pengisian ucapan diaorang beza,saya suka ucapan rosyam,dato ct,maya karin dan rabbani.agaknya diaorang dah biasa kot bg ucapan kat anugerah

  14. nabil macam jakun..perak ulu…baru dapat award cmtu da terkinja2 mcm kera…da la persenda jamal abdillah..igt org suka ka…lawak bodo boleh la…xdak gaya langsung jadi pelawak..apa yg org malaysia suka sgt kt dia tu,,pelik citarasa org kita neh…apapun tahniah buat jamal abdillah..ada jugak org yang kenang jasa dia..mcm tu baru betoi dapat award..bakat semulajadi…

  15. sy suka nabil menang tapi cubalah hormati orang yang tua dr kita.sedarlah kita nie takkan selamanya diatas sebab dunia sentiasa berputar.jangan lah terlalu seronok sampai lupa adat dan tatasulisa orang melayu.

  16. erm xksah la sape yg menang…soke n xsoke tu lain cter r beb….
    dh rezeki die nak menang….
    erm manusia xperfect la beb…..
    biase r baru first time menang…
    at least die menang gak…..
    korang2 yg kutuk xdpt per2 pon……

  17. kpd sume pemenang congrate lx menang pn x pe.jgn mgalah ye.kpd nabil ske2 gk tp jga la adat sopan santun kte beb!!!!bkn muhrim dh maipluk2 lak…pe kes?????

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Nabil Raja Lawak Bintang Paling Popular ABPBH 2008

Video Nabil Peluk Irma Hasmie di Anugerah Bintang Popular 2008