in , ,

Kenapa Burukkan Sahabat, Pembantu Shuib Persoal Penjelasan Jep Sepahtu

‘Kenapa Perlu Burukkan Sahabat Sendiri’ – PA Shuib Persoal Penjelasan Yang Dibuat Jep Sepahtu

Susulan pendedahan itu, pembantu peribadi (PA) Shuib yang dikenali sebagai Shafiq Sharip tampil membalas kenyataan dikeluarkan oleh Jep di TikTok miliknya.

Menerusi hantaran tersebut, dia memuat naik sekeping gambar dan mempersolkan tindakan Jep kerana tidak menceritakan perkara sebenar serta menganggap tindakannya itu seperti memburukkan sahabat sendiri.

Walau apa pun yang berlaku, Shafiq mengatakan dia memberikan sokongan penuh kepada Shuib. Terdahulu, Jep mendedahkan bahawa semuanya bermula apabila Shuib digantung daripada menyertai SRL selama dua minggu susulan satu babak didakwa berunsur lucah sehingga menerima kecaman ramai.

Lantaran itu, pihak Astro telah mengeluarkan arahan untuk Shuib membuat permohonan maaf secara terbuka dan dikenakan tindakan tetapi dia seperti tidak boleh menerima tindakan yang dikenakan kepadanya.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Puteri Sarah 1 | 17

Hanya Mahu Dilepaskan, Puteri Sarah Tak Ada Perasaan Terhadap Syamsul

Idzu Baharin

Baju ‘Kepok’ Ala Aina Abdul, Idzu Baharin Dakwah Menerusi Fesyen