in , ,

Kempen Oppo Fitness Reimagined Peluang Untuk Menang Tablet Oppo Pad 2 

Seronok betul para media yang mengambil bahagian dalam acara OPPO Fitness Reimagined di JioSpace, Petaling Jaya!

Bersempena dengan pelancaran kempen Fitness Reimagined hari ini, OPPO telah bekerjasama dengan studio kecergasan terkenal di seluruh Lembah Klang termasuk TRIBE Boxing Studio, PWRHOUSE dan The Flow Studio untuk pengaktifan kecergasan selama sebulan di mana rakyat Malaysia dapat merasai sendiri bagaimana OPPO Find N3 Flip berfungsi sebagai teman bergaya yang sempurna untuk sesi senaman mereka.

Kempen Oppo Reimagines Fitness merupakan salah satu inisiatif bagi membudayakan cara hidup sihat menerusi aktiviti fizikal dalam kalangan pengguna di Malaysia. Ia dilaksanakan oleh Oppo dengan kerjasama beberapa studio kesihatan terkenal di Lembah Klang seperti Tribe Boxing Studio, PWRHOUSE dan The Flow Studio.

Members of the media taking part in the OPPO Fitness Reimagined fitness event at Jio Space, PJ

Find N3 Flip menampilkan skrin penutup yang membolehkan peminat kecergasan menavigasi apl mereka dengan mudah. Hanya leret dari kanan ke kiri untuk menarik menu apl ke paparan dan mengakses apl anda yang paling kerap digunakan dengan cepat, walaupun di tengah-tengah rehat air semasa sesi senaman. Lebih-lebih lagi, Find N3 Flip boleh mengawal muzik yang sedang dimainkan secara asli daripada skrin muka depan supaya pengguna boleh mengakses senarai main senaman dengan mudah dengan hanya satu leretan pada skrin penutup.

Find N3 Flip didatangkan dengan kamera ultra lebar 48MP yang berkuasa dan serba boleh serta penderianya lebih 100% lebih besar daripada penderia ultra lebar dalam peranti boleh lipat perdana yang lain. Dengan autofokus, pengguna dapat menangkap tangkapan makro dinamik serta landskap luas dan tangkapan kumpulan – sesuai untuk foto kumpulan selepas bersenam!

Kempen yang berlangsung selama sebulan bermula hari ini hingga 7 Disember 2023 turut dianjurkan bersempena mempromosikan telefon boleh lipat baharu Oppo Find N3 Flip menerusi matlamat kecergasan dan kesihatan untuk gaya hidup aktif. Ia turut menawarkan aktiviti menarik seperti rasai sendiri pengalaman menyentuh dan melihat keunikan peranti, pada masa sama turut berpeluang memenangi tablet terkini Oppo Pad 2 atau badge eksklusif bagi yang bertuah.

A fitness enthusiast snapping photos in style with the OPPO Find N3 Flip at the OPPO Fitness Reimagined event

Keluarkan Peluh Dengan Bergaya

Studio kecergasan yang mengambil bahagian akan menjadi rumah OPPO Find N3 Flip semasa tempoh kempen dan peminat kecergasan boleh mengambil gambar dengan peranti untuk memenangi hadiah menarik.

Dari 7 November-7 Disember 2023, peminat kecergasan yang menghadiri kelas di studio yang mengambil bahagian dijemput untuk mengikuti mekanik peraduan di bawah untuk memenangi hadiah menarik termasuk OPPO Pad 2.

Cara untuk sertai juga mudah dengan hanya mengambil gambar menggunakan Oppo Find N3 Flip di studio kesihatan yang mengambil bahagian. Kemudian kongsikan gambar itu di mana-mana media sosial peribadi dengan tanda tagar #OPPOFindN3FLip #FitnessReimagined. Sila pastikan akaun media sosial ditetapkan pada umum bagi melayakkan penyertaan.

Langkah 1: Tangkap foto dengan OPPO Find N3 Flip di studio kecergasan yang mengambil bahagian

Langkah 2: Siarkan foto pada akaun media sosial peribadi anda dengan hashtag #OPPOFindN3Flip #FitnessReimagined

Langkah 3: Pastikan anda menetapkan siaran foto anda kepada umum untuk berdiri dan memenangi hadiah menarik daripada OPPO!

Penggemar kecergasan merakam gambar dengan bergaya dengan OPPO Find N3 Flip di acara OPPO Fitness Reimagined

Dengan pelancaran OPPO Find N3 Flip baru-baru ini, kempen Fitness Reimagined OPPO menjemput rakyat Malaysia untuk mengalami Find N3 Flip yang bergaya melalui sesi senaman yang mengasyikkan.

The Find N3 Flip gives users the convenience of snapping photos even during a workout session
Find N3 Flip memberikan pengguna kemudahan untuk merakam foto walaupun semasa sesi senaman

Turut ditawarkan ialah promosi pembelian menarik dengan hadiah sehingga RM1,148 untuk Find N3 Flip. Sementara itu hadiah sehingga RM1,698 pula diberikan untuk pembelian Oppo Find N3. Promosi terhad untuk pembelian menerusi studio kesihatan yang mengambil bahagian dengan hanya imbas kod QR yang disediakan.

Semasa acara bermula di Jio Space PJ hari ini, peminat kecergasan telah dijemput untuk ‘bergaya dan memanfaatkan lebih banyak lagi’ dengan OPPO Find N3 Flip. Para peserta merebut peluang untuk merakam detik-detik berharga dalam hidup tanpa terlepas butiran terperinci dengan Find N3 Flip, mengabadikan sesi senaman mereka dengan gaya.

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang OPPO Find N3 Flip, lawati https://bit.ly/OPPOFindN3Flip-info.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Ezad Tersingkir dari GV Hilang Fokus & Trauma Rumah Dilanda Banjir

WINGS

Borneo Rock Festival 2023 Bakal Jadi Pesta Paling ‘On Fire’ Tahun 2023