in , ,

Kelas Tau, Eskayvie Dah Ada Pusat Edaran Pertama di Sarawak

Seiring visi memperkasakan kesihatan dan ekonomi ummah, Eskayvie Sdn Bhd (Eskayvie) maju setapak lagi dengan membuka pusat edaran pertamanya di Sarikei, Sarawak.

Pusat edaran di negeri itu beroperasi secara rasmi sejak 10 Disember lalu.

Menurut Pengarah Urusannya, Kartika Wati Mohamed, keputusan berkenaan didorong permintaan mendadak dua produk berkualiti, Diffenz dan Diffenz Junior.

 “Kami menjangkakan permintaan terhadap dua produk itu akan mencecah 150,000 unit sebulan bagi pasaran Sabah dan Sarawak.

“Ia bersesuaian dengan keperluan masyarakat terhadap penjagaan kesihatan yang lebih baik pada masa kini termasuk di era pandemik COVID-19,” katanya.

Kata Kartika lagi, pusat edaran terbaru di lokasi terbabit akan turut dilengkapi pusat latihan untuk usahawan Eskayvie Nexus bagi mengikuti pelbagai program latihan pemasaran dan jualan yang akan dijalankan. 

“Program latihan keusahawanan ini akan dijalankan secara komprehensif untuk semua wakil jualan sah dan berdaftar sebagai Eskayvie Nexus” katanya.

Kelas Tau, Eskayvie Dah Ada Pusat Edaran Pertama Di Sarawak

Malah, Kartika optimis kewujudan pusat edaran itu dapat memberi banyak kelebihan kepada pelanggan dan pengguna khususnya di Sabah dan Sarawak.

“Produk kami kini boleh didapati dengan lebih mudah dan cepat dengan tempoh penghantaran melalui khidmat kurier yang hanya mengambil masa sekitar satu hingga tiga hari bagi Sarawak.

“Manakala bagi Sabah pula mengambil masa jangkaan dalam tiga hingga lima hari.

Inisiatif ini pastinya sangat membantu pelanggan di Sabah dan Sarawak untuk menikmati penjimatan kos penghantaran yang lebih rendah dan lebih cepat berbanding sebelum ini.

“Selain itu, pusat edaran ini turut membuka peluang kepada mereka yang berminat untuk menjana pendapatan tambahan sebagai usahawan Eskayvie Nexus,” katanya.

Menjelang 2022, Kartika berkata Eskayvie mensasarkan untuk membantu seramai 50,000 usahawan menjana pendapatan lumayan.

“Pastinya dengan menjadi wakil jualan sah di seluruh Malaysia mereka berhak mencapai matlamat kewangan yang lebih baik dengan menjana pendapatan sehingga lima angka sebulan.

“Layari www.eskayvie.com untuk maklumat lanjut, atau halaman Facebook Eskayvie Malaysia atau Instagram @eskayviemalaysia,” katanya.

Eskayvie Lancar Diffenz Junior, Khusus Untuk Kanak-Kanak

Syarikat bumiputera sepenuhnya yang menjadi peneraju dalam penghasilan suplemen kesihatan ditubuhkan pada tahun 2009 itu diterajui Kartika bersama suaminya, Dr Syid Ayob Syid Mustafa Al Qudri.

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Amar Samsuri

Program OTATA Inisiatif Tanzeelworks Tarik Minat Ramai Hidup Dengan Al-Quran

Yuka Kharisma | 14

Kisah Romantis Yuka Kharisma Menerusi Single Terbaharu, TENTANG RASA’