in ,

Karnival Usahawan Desa KUD 2020 Diadakan Secara Dalam Talian Tiga Hari Berturut

Karnival Usahawan Desa ([email protected]) telah tiba lagi! Usah risau, untuk [email protected] 2020, pihak Kementerian Pembangunan Luar Bandar (KPLB) menggunakan platform atas talian bagi menjayakan karnival ini.

Dari barangan makanan, produk spa, kosmetik, makanan tambahan ataupun produk-produk seperti fesyen, aksesori dan kraftangan, semuanya ada!

Tiga Hari Berturut Ada Jualan Mega

Sila lock tarikh 4 hingga 6 Disember ni awal-awal dekat reminder handphone korang!

Mesti ramai tak sabar tunggu live streaming sales untuk berbelanja kan. Jadi, korang semua boleh dapatkan produk-produk dari usahawan luar bandar dengan mudah melalui platform www.ekud.my

Paling best, tak kiralah korang pembeli baharu atau pembeli sedia ada, baucer diskaun tetap disediakan.

Jualan Mega [email protected] 2020 merupakan kemuncak kepada KUD tahun ini apabila menghimpunkan sehingga  500 orang usahawan luar  bandar.

Karnival Usahawan Desa KUD 2020 Diadakan Secara Dalam Talian

Ini masanya usahawan tambah ilmu bisness

Bagi para usahawan, korang semua berpeluang untuk berhubung dengan trades buyer dari dalam dan luar negara secara terus, menerusi [email protected] 2020.

Program-program keusahawanan turut ada tau! Ada webinar dan talk show yang menampilkan usahawan-usahawan berjaya bagi berkongsi pengalaman mereka.

Pengunjung pun jangan lepaskan peluang

Untuk orang ramai pula, ini masanya korang semua mengikuti pelbagai aktiviti menarik yang disediakan secara langsung dan juga rakaman.

Ada demonstrasi memasak, urban farming, laman ternak dan jualan secara langsung dengan selebriti jemputan. Popular lagi tuu! Pelbagai aktiviti ini bermula dari pukul 10 pagi sampailah 10 malam.

Paling seronok, pengunjung yang buat pembelian online berpeluang sertai cabutan bertuah! Dah laa berbelanja produk berkualiti, ada pulak hadiah menarik dari pihak penganjur!

Tapi ingat ye, semua tu untuk yang memenuhi syarat je tau.

Mesti korang dah tak sabar-sabar nak serbu [email protected] ni kan?

Yelaa, penganjuran Karnival Usahawan Desa ni bukan je jadi medan usahawan promosikan produk yang dihasilkan mereka, tetapi turut beri kesedaran kepada orang diluar sana bahawa produk luar bandar juga mempunyai kualiti yang baik.

Haaa bagi pengunjung pula, inilah masanya korang semua explore perkara baru dengan berbelanja sambil menyertai program menarik secara virtual.

Dalam kita sakan bershopping tu, dapat juga timba ilmu menerusi program-program yang disediakan pihak [email protected] Betul tak?

Tunggu apa lagi, jom join beramai-ramai!

Tak susah pun nak join [email protected] ni. Korang hanya perlu melayari laman web rasmi [email protected] iaitu di www.ekud.my untuk info dan menikmati pengalaman baharu  Karnival Usahawan Desa 2020 atas talian.

Janji korang daftar dulu mulai sekarang sebagai pengunjung supaya senang nak bershopping atau pun nak tonton pelbagai program menarik.

Pastinya [email protected] kali ini lebih menarik kerana pengunjung tidak perlu lagi bersesak untuk ke setiap booth. Semuanya berada di hujung jari sahaja!

What do you think?

73 points
Upvote Downvote

Comments

Leave a Reply

Loading…

0

Written by Budiey (Admin)

Penggemar filem seram yang sentiasa mengemaskini pengetahuan tentang gajet & teknologi masa kini dan masih tegar menjadi penulis portal hiburan & gaya hidup sepenuh masa sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber yang aktif menemubual selebriti dan menerbitkan video Buletin Viral di Budiey Channel.

Siti Nurhaliza Jawab 7 Soalan Tentang Kehamilan Kali Ke-2

“So Sweet,” – Neelofa Tak Sengaja Dedah Panggilan PU Riz Untuknya di IG Story