in ,

Judika Ke Malaysia Untuk Promosi JADI AKU SEBENTAR SAJA

Penyanyi #1 di Indonesia dijadualkan akan mempromosikan single terbaharunya ‘Jadi Aku Sebentar Saja’

Perkhidmatan IPTV Telekom Malaysia Berhad (TM) yang pernah memenangi anugerah, HyppTV, dan Sony Music Entertainment Malaysia mengumumkan satu siri jelajah promosi bersama Judika bagi tahun 2017, di Kuala Lumpur, satu acara yang tidak harus dilepaskan pada bulan Mac 2017. Penyanyi yang dinobatkan sebagai ‘Penyanyi Solo Pria Terdahsyat’ di majlis anugerah Dahsyatnya Awards 2016 dan ‘Penyanyi Solo Pria Paling Ngetop’ di SCTV Music Awards akan menemui peminat beliau tidak lama lagi dalam satu siri jelajah promosi khas bermula 1 Mac sehingga 3 Mac 2017 di Kuala Lumpur, dibawakan secara eksklusif oleh HyppTV.

Judika

Judika merupakan antara penanyi solo lelaki terbaik di Indonesia dengan suara seraknya yang unik dan tersendiri. Single hit beliau Aku Yang Tersakiti, Bukan Aku Tapi Dia dan Setengah Mati Merindu turut mengungguli carta-carta di stesen-stesen radio di Malaysia.

Judika memulakan kerjaya nyanyian beliau apabila mula menyertai program “Indonesia Idol” musim ke-2. Setelah berjaya mengatasi beribu peserta lain dari seluruh Indonesia, Judika telah tersenarai sebagai 10 peserta terbaik. Pada peringkat finale program nyanyian tersebut, beliau telah berjaya mendapat tempat ke-dua dan sejak itu, beliau terus mengukuhkan kedudukan beliau di dalam industri hiburan.

Jadi, jangan lepaskan peluang ini dan teruskan bersama kami untuk mengetahui maklumat lanjut mengenai promo siri jelajah Judika di Kuala Lumpur. Layari www.facebook.com/syokmuzik dan www.tm.com.my/hypptv untuk maklumat terkini. Nantikan!

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

FB Live Bersama Neelofa Juri Tetap Maharaja Lawak Mega 2017

Ada Sebab Neelofa Rancang Beli Rumah FLORA ROSA di Putrajaya