in , ,

Tonton Galaxy Unpacked Julai 2023, Ada Potongan Hingga RM400

Berita baik kepada anda, dengan mendaftar minat anda pada hari ini, anda akan dapat sehingga RM400.

Ini adalah pemacu inovasi baru pada masa depan! Ikuti pelancaran peranti terbaharu Samsung Galaxy serba baharu sambil melihat persembahan teknologi terkini yang direka untuk mengubah gaya hidup. 

Ketahui lebih lanjut tentang produk terbaharu dengan menyertai Samsung pada tanggal 26 Julai 2023 di mana Samsung menganjurkan acara yang ditunggu iaitu Unpacked yang pertama di Seoul, Korea, tempat di mana budaya tradisional dan visi futuristik bersilang untuk memberi inspirasi kepada trend global dan inovasi yang mengubah permainan.

Unpacked Invitation July 2023 - Join the Flip Side

Daftar minat anda pada hari ini, anda akan dapat sehingga RM400.

Adakah anda bersedia untuk membuka inovasi Galaxy seterusnya! Mulai sekarang hingga 26 Julai, daftar minat anda di www.samsung.com/my/unpacked/ untuk menerima kemas kini tangan pertama dan juga sehingga RM400 e-baucar Samsung untuk pra-pesanan Galaxy baharu!

Kepada anda yang berminat, apa kata tandakan kalendar anda pada 26 Julai jam 7:00 malam Waktu Malaysia dan jadilah yang pertama melihat inovasi Galaxy premium baharu. 

Acara ini akan disiarkan secara langsung di YouTube, Laman Web Rasmi, Facebook dan Bilik Berita Samsung Malaysia. 

Nantikan teaser akan datang, treler dan kemas kini terkini tentang Galaxy Unpacked 2023.

Sertai Flip Side: https://youtu.be/SvMRf-GQXrQ

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Sulur Nakasari 2.0 Nafas Gabungan Seni Tradisional Tari & Muzik 

Yayasan ROSE Pemenang Asia Pertama Anugerah Tersohor di Peringkat Global