in

Jom Godek-Godek Mi A1 dari Xiaomi

Masa dah tiba untuk godek-godek telefon pintar terbaru dari Xiaomi iaitu Mi A1. Terima kasih Xiaomi Malaysia sudi memberi peluang untuk Budiey menggunakan telefon pintar ni. Follow IG Xiaomi Malaysia: @xiaomiMY dan Facebook: Xiaomi

Nantikan video unboxing dan ulasan tentang gajet ini di saluran Youtube Budiey.com: www.youtube.com/budiey27

Xiaomi dah pun memulakan pra-tempahan untuk telefon pintar Xiaomi Mi A1 secara rasminya di Malaysia bermula 16 September 2017 lalu. Kini, beberapa jam sebelumnya, penyenaraian pihak Xiaomi melalui Mi Store di Lazada memperlihatkan Mi A1 berharga RM1099 di Malaysia.

Terbaru tentang Xiaomi Mi A1 ialah okongan sistem operasi Android One menggantikan MIUI, dimana ia menawarkan antaramuka Android asli tanpa sebarang penambahan tema lain.

Untuk korang yang berminat, boleh membuat pra-tempahan peranti ini melalui Xiaomi Mi Store bermula 16 September ini, selain beberapa pengedar tempatan yang lain. #xiaomi #budieydotcom #gadget #budieyators #xiaomimalaysia #xiaomimia1 #blogger #youtube

Written by Budiey

Penggemar filem seram yang obses dengan gajet & teknologi terkini dan masih tegar menjadi pengendali portal hiburan & gaya hidup sejak tahun 2007. Kini aktif menjadi Youtuber & Podcaster yang menemubual selebriti dalam BORAK SINI HABIS SINI dan menerbitkan program BULETIN VIRAL di Budiey Channel.

Peraduan Menang Pass Ke AIA Vitality Wellness Festival Bersama David Beckham

Dokumentari Bencana Alam di Seluruh Dunia Dalam THE NATURAL DISASTER